Concert didàctic sobre els orígens de la música al Paranimf de la UA amb The Entertainers Teachers

El Paranimf de la Universitat d’Alacant serà l’escenari del Concert didàctic «Els orígens de la música», interpretat per The Entertainers Teachers, demà dimarts 13 de novembre a les 11:30 hores.

El concert descriu de forma molt senzilla però atractiva, amb imatges, textos, anècdotes i diversos instruments, l’evolució de les músiques populars, des de la música antiga fins al pop; passant per la música celta, el country, el blues, el jazz i el swing; fins a arribar al rock. Alberto Pérez (Guitarres), Morel • Giménez (Chelo) i altres instrumentistes, dirigits per Benjamí Sun (Piano, Veu, Armónica i Guitarra) ofereixen aquest concert dirigit estudiants d’educació secundària d’Alacant, però obert al públic general (entrada: 3 euros)

La formació The Entertainers Teachers neix a finals de 2015, amb l’original idea de fer una Història completa de la Música, en forma de concert didàctic. El trio Benjamin Sun, Alberto Pérez i Morel Giménez, es va ser ampliat fins a arribar a onze Instrumentistes i cantants en l’actualitat.

 

 

 

Informació i Foto; www.web.ua.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: