Compromís posa en valor les infraestructures educatives i els llocs de treball que genera el Pla Edificant a Castelló

El Grup Municipal de Compromís per Castelló ha visitat els avançaments de les obres del CEIP Vicent Marçà amb les quals el Raval Universitari guanyarà un centre escolar completament nou. El portaveu Ignasi Garcia, la portaveu adjunta Verònica Ruiz i el regidor d’Educació Francesc Mezquita han supervisat aquestos treballs que compten amb una inversió de 5.8 milions d’euros per millorar, ampliar i modernitzar l’escola a les necessitats actuals. A més, el consistori preveu la construcció d’un nou institut de Secundària, Batxillerat i Formació Professional en aquesta zona per adaptar-se a les necessitats del barri.

De fet, amb el Pla Edificant, la Conselleria d’Educació está invertint prop de 20 milions d’euros per a la construcció d’escoles a Castelló, les quals generen 480 llocs de treball en la construcció per a la ciutat.

A través del Pla Edificant, la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament de Castelló estan desenvolupant a hores d’ara quatre projectes. Per una banda les del CEIP Vicent Marçà i el CEIP Herrero, les quals ja estan en marxa i avancen a bon ritme, i per altra banda les que començaran prompte del CEIP Sebastian Elcano i el CEIP Mestre Canós. Tal com explica el regidor d’Educació de la ciutat, Francesc Mezquita, “després de molts anys de desgavell i deixadesa per part del Partit Popular, les escoles de la nostra ciutat necessitaven com mai remodelacions i inclús reformes integrals per condicionar i dignificar com cal l’ensenyança pública a la nostra ciutat”.

Mezquita també ha destacat que “amb Compromís l’educació sempre guanya. i som la força necessària perquè les millores que ha viscut la nostra ciutat i el País Valencià en les darreres dos legislatures seguisquen afiançant-se”. El responsable de la política educativa local també ha posat de relleu el treball del ja exconseller d’Educació, Vicent Marzà, amb el qual Castelló ha guanyat i ha revolucionat el panorama educatiu a la ciutat. Entre d’altres, a banda de les inversions en infraestructures, ha destacat el 93% de l’alumnat que s’ha adherit al xarxa llibres, el 76% de les famílies que s’han beneficiat del bo infantil, els més de 500 professors i professores més a la ciutat, o els més de 8.500 xiquets i xiquetes beneficiades per les beques menjador.

Informació i Foto: Compromis

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: