Compromís per Castelló pregunta al govern per la construcció del Centre de Dia de malalts d’Esclerosi Múltiple

Ignasi Garcia, portaveu del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha posat de manifest la importància de comptar amb un centre de dia per als malalts d’esclerosis múltiple i els seus familiars com una peça clau per a millorar la qualitat de vida dels veïns de Castelló que pateixen aquesta malaltia. En paraules del portaveu «la creació d’aquest centre de dia no només suposaria un pas important en la millora de l’atenció i l’assistència a aquest col·lectiu, sinó que també contribuiria a l’avanç en la cobertura social de la ciutat de Castelló».

La formació considera que aquesta iniciativa és vital per a Castelló. Garcia ha assenyalat que «l’objectiu és oferir un servei que no només done suport als pacients d’esclerosis múltiple sinó que també proporcione ajuda i atenció als seus familiars, ja que moltes vegades ells també pateixen les repercussions d’aquesta malaltia».

Amb aquest propòsit en ment, Ignasi Garcia ha plantejat una pregunta en comissió al govern municipal per conéixer les seues intencions en relació amb la creació del centre de dia en aquesta legislatura. Compromís confia que aquesta iniciativa puga ser portada a terme amb èxit i recorda les accions positives realitzades pel Govern del Fadrell, com la creació d’altres centres de dia per a altres col·lectius. «Seguim treballant fent una oposició responsable per millorar la qualitat de vida dels veïns de Castelló i contribuir al benestar de la ciutat», ha afegit Garcia.

Informació i Foto: Compromis

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: