Compromís per Castelló debat amb els sindicats sobre la necessitat d’agilitzar les borses municipals d’ocupació

Compromís per Castelló s’ha reunit amb els sindicats de l’Ajuntament de Castelló amb l’objectiu de recollir les seues peticions i abordar els assumptes urgents pel que fa a la plantilla municipal. A la reunió han assistit els regidors de la formació valencianista i els representants sindicals de Comissions Obreres (CC.OO), Sindicat de Treballadors i Treballadores de les Administracions Públiques i Serveis del País Valencià (STAS), Sindicat de Policies i Bombers (SPPBL) i Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF).

El portaveu municipal de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha expressat que “ens preocupa que a Castelló hi haja prop de 16.000 persones aturades i que a l’administració local hi haja carències de personal que no es cobrisquen tot i tenir recursos per contractar treballadors i treballadores”. Per això, “necessitem més agilitat i un millor funcionament de les bosses de treball de l’Ajuntament, moltes de les quals han quedat antigues i cal renovar per a oferir un bon servei públic a la ciutadania”.

El portaveu de Compromís per Castelló ha reivindicat “la necessitat que els processos per cobrir els llocs de treball siguen cent per cent transparents i estiguen oberts a totes les persones que reunisquen les condicions per a cobrir els llocs de treball” i ha incidit en la necessitat d’“identificar els llocs que és més necessari cobrir i començar a actuar”.

El conveni col·lectiu, recollit a l’Acord de Fadrell

A més, Garcia ha afirmat que “el conveni col·lectiu fa massa temps que està caducat i és urgent aprovar-ne un de nou”. Respecte a això, Garcia ha recordat que l’Acord de Fadrell recull aquesta renovació i que el document fa ja sis anys que està vençut. El portaveu també ha apostat per “seguir desenvolupant la carrera professional del personal funcionari”.

Informació i Foto: Compromis per Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: