Completat el procés de devolució de l’import corresponent als abonats de l’Elx CF

L’Elx C.F. informa que ahir es va completar el procés de devolució de l’import corresponent als partits que s’han jugat sense públic als abonats que així ho van sol·licitar. Per tant, tots aquells que van triar aquesta mesura de compensació ja han estat reintegrats de les quantitats que els corresponien.

A més, a partir d’aquest dijous els abonats podran recollir les seves siluetes personalitzades per conservar-les. Aquesta campanya, pionera en el futbol espanyol, ha estat un dels eixos que ha servit per sentir a prop el suport dels aficionats a aquest històric final de campanya en què s’han hagut de disputar les trobades a porta tancada. El racó de l’aficionat de l’estadi Martínez Valero ha estat una referència a nivell nacional i internacional i el Club agraeix a tots els seguidors el seu inestimable suport per dur-la a terme.

Les siluetes es podran recollir a la Taquilla 1 de Fons Sud en l’horari d’atenció a el públic: de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

D’altra banda, aquells abonats que no van triar cap mesura de compensació dins de l’termini establert (va finalitzar el 31 d’agost) podran descomptar l’import que li correspon pels partits jugats a porta tancada aquesta temporada a la següent campanya d’abonaments que el Club posi en marxa.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: