Comença a Mestalla la XIV Trobada de Fundacions de Clubs de Futbol Professional

Aquest dimecres a la tarda, 24 de novembre de 2021, s’ha donat inici a Mestalla a la XIV Trobada de Fundacions de Clubs de Futbol Professional, edició organitzada pel València CF, la Fundació VCF i la Fundació LaLiga i que aquest dijous, dia 25, té la seva continuïtat amb les taules de treball centrades a analitzar les qüestions clau de la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible i que se celebraran a l’Hotel SH Valencia Palace.

El president del València CF, Anil Murthy, juntament amb el director general de la Fundació VCF, Teo Swee Wei, ha donat la benvinguda a la Llotja VIP de Mestalla als representants de la Fundació LaLiga, amb la seva directora, Olga de la Fuente, al capdavant, i de la majoria de les fundacions del futbol professional espanyol. El president ha lliurat a Olga de la Fuente una reproducció de l’acta constitucional del Club.

Anil Murthy: “Tots som conscients de la capacitat dels clubs de futbol per contribuir a millorar la societat i no hem de tenir por d’assumir aquesta responsabilitat. Hem de ser referents socials i treballar en equip col·laborant amb entitats públiques i privades”.

“Estic segur –ha ressenyat el president– que els responsables dels clubs de futbol i de les seves fundacions sentim que les nostres accions compleixen amb el seu objectiu: contribuir a millorar la societat.”

“Fa sis mesos vam decidir donar un important impuls a la nostra tasca social a través de la Fundació VCF, perquè València CF i Fundació som One Club”.

Prèviament a les paraules del president del València CF, els assistents han pogut gaudir del Tour Mestalla.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: