Colomer signa un conveni amb l’Ajuntament de Llíria per promocionar el producte turístic del municipi a través de la música

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat Llíria, on ha signat amb l’alcalde de la localitat, Manuel Civera, un conveni de col·laboració per donar suport a accions de promoció del producte turístic del municipi a través de la música.

Mitjançant aquest acord Turisme destina 60.000 euros per a la realització d’actuacions de difusió del producte turístic del municipi.

Francesc Colomer ha ressaltat la importància de la governança col·laborativa per “impulsar nous productes que contribueixin a potenciar el turisme a la Comunitat” i la “necessitat de teixir aliances entre les administracions per gestionar projectes que contribueixin a l’impuls de l’activitat turística de les nostres destinacions com Llíria “.

Per a Colomer, “2020 ha estat un any amb grans impactes negatius en la nostra societat i en la nostra economia, però hem de treballar en què el món després de la COVID-19 estigui ple d’esperances per al sector turístic”, pel que ha advocat per ” seguir avançant en equip, units, i traslladant, en la mesura del possible, un missatge de seguretat “.

Després de la signatura de l’conveni, Colomer i l’alcalde de Llíria han visitat les Termes Romanes de Mura, on el secretari autonòmic ha agraït l’esforç de recuperació de patrimoni que ha fet Llíria i ha recordat “treballem per construir un relat i gestionar les iniciatives de municipis com aquest, amb capacitat per oferir productes turístics singulars amb grans possibilitats per a posicionar-nos al mercat “.

actuacions previsrtas

Mitjançant aquest conveni, Turisme dóna suport a l’Ajuntament de Llíria a realitzar actuacions com ‘El Despertar de les Arts’, de suport a la creació i difusió de el patrimoni històric i cultural davant la situació de debilitat sorgida en aquests sectors amb la pandèmia de la COVID- 19.

Així mateix, es desenvolupen diversos esdeveniments com ‘El Desenjazz 2020. 5è Festival de Jazz de Llíria’ o al voltant del Dia Mundial de la Música com a motor per a la pau, la unitat, el diàleg i el reforç en la cooperació entre pobles. La programació fomenta l’intercanvi i la trobada d’artistes en les diferents Ciutats Creatives de la Unesco a tot el món, en aquesta ocasió, amb Bogotà.

A més, contempla la ‘Reobertura de les Termes Romanes de Mura’, la difusió i posada en valor de l’jaciment arqueològic de el Santuari Oracular i ‘LLUM Festival’, centrat en el patrimoni històric i música antiga de Llíria, que ja es va celebrar de l’4 a l’ 9 d’agost a la localitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: