Colomer lliura el distintiu acreditatiu de Festa d’Interès Turístic Autonòmic a la ‘Fira de la Calderona- Dia de la Cirera’ de Serra

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat aquest dilluns el municipi de Serra per lliurar a l’alcaldessa de la localitat, Alicia Tusón, la distinció de Festa d’Interès Turístic Autonòmic a la ‘Fira de la Calderona – Dia de la Cirera’ , que se celebrarà el cap de setmana del 4 i 5 de juny.

Es tracta d’una cita turística per promoure el producte més típic de Serra, la cirera, emmarcada a la Fira de la Calderona, el gran aparador de l’oferta turítica, comercial i gastronòmica de la localitat i la comarca.

El titular de Turisme ha aprofitat la visita al municipi per conèixer els diferents recursos turístics de Serra, com la torre de l’Ermita, part de la ruta de les Escultures, així com la plaça S.M. La Primitiva, on hi ha l’obra commemorativa de la ruta del Grial.

Serra es troba integrada al Pla Territorial de Dinamització i Governança turística de la Mancomunitat Camp de Túria. Així mateix, en els darrers tres anys Turisme Comunitat Valenciana ha destinat a l’Ajuntament de Serra més de 60.000 euros en ajudes per impulsar iniciatives turístiques i donar suport al sector turístic del municipi.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: