Colomer lliura a Dénia nous distintius de qualitat turística Sicted a dotze entitats del municipi

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat a Dénia, juntament amb l’alcalde de la localitat, Vicent Grimalt, i la presidenta de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), Cristina Sellés, nous distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola a Destino (Sicted) a dotze entitats del municipi.

A més, onze serveis turístics més de la localitat han renovat el seu distintiu, aconseguint així un total de 67 entitats certificades per Sicted a Dénia, on destaquen hotels i apartaments turístics, restaurants i empreses turístiques de càtering i habitatges d’ús turístic.

També mereixen una menció especial les platges, les empreses de turisme actiu, els comerços, els museus i centres d’interès turístic visitable de la destinació. Les empreses distingides de Dénia representen l’11,51% del total de la província d’Alacant i el 5,34% sobre el percentatge de la Comunitat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “Dénia creix amb aquest programa; no ens val un creixement qualsevol, sinó un que ens garanteixi que tant l’àmbit públic com el privat, es prenen seriosament ser una destinació de qualitat i professional”.

En aquesta línia, Colomer ha recordat que “som la primera comunitat a apostar per la qualitat i això és resultat de l’esforç de tots” i que “el mèrit en aquest temps, ha estat voler perdurar, resistir i fins i tot apostar per assolir aquest reconeixement” .

El titular de Turisme ha mostrat el seu “respecte i admiració” per les empreses i entitats guardonades: “Es tracta de professionals que han mantingut les ganes i la il·lusió per aquesta aposta per la qualitat, per certificar-se com un servei clau per a una destinació com Dénia “.

Per part seva, l’alcalde del municipi ha remarcat “la contribució al creixement i al prestigi de Dénia com a destinació d’aquestes empreses que aposten per la qualitat”.

Per Grimalt, “aquesta exigència de qualitat certificada mostra que cada cop som més, els que defensem els valors turístics que representen Dénia, perquè creiem en la professionalitat i la capacitat d’aquest destí”. En aquesta línia ha asseverat que “Dénia és una de les destinacions amb més reconeixements”, alhora que ha afegit que “això també ens suposa un repte per mantenir-nos a l’altura”.

Entitats de Dénia amb distintiu Sicted

Els dotze nous serveis i empreses de Dénia que han obtingut el distintiu Sicted són Carlosferien; Celler Les Freses; Dune; Hotel Rosa; La Sella Golf; La Xerna Del Mar; Magic & Nature; Restaurant El Raset; Restaurant El Replanell; Restaurant La Glorieta; Samaruc Restaurant i Tasca Ramonet.

A més, onze entitats de la localitat han renovat el seu certificat: Baleária Eurolíneas Marítimas S.A.; Costablancarent.És; Denithai; Estany; Les Marines Casa Federico; Luar, Joies D’Autor; Mànec Woman; Marina De Dénia; Món Marí; Restaurant Noguera i Vacances i Benestar.

Primera destinació nacional en serveis certificats

La Comunitat Valenciana compta actualment amb 1.257 serveis certificats amb aquest distintiu de qualitat Sicted, cosa que representa més del 20% nacional, i es posiciona com la primera comunitat autònoma en nombre de serveis distingits.

Així mateix, el 2021 l’increment en el nombre de serveis certificats a la Comunitat Valenciana ha estat proper al 25%, enfront de la pujada del 3,84% que s’ha experimentat a nivell nacional.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: