Colomer: “L’esport és un gran aliat per desestacionalitzar i millorar la rendibilitat del turisme”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “l’esport és un gran aliat per desestacionalitzar el turisme, així com per a la millora de la rendibilitat del sector”, dos dels grans objectius a la política turística del Consell.

Colomer ha realitzat aquestes declaracions al I Congrés Internacional de Turisme i Esport, ‘Turesport’, que se celebra a Vila-real; on ha compartit taula de debat amb la responsable de Relacions Externes del Vila-real C.F., Paloma Masó i director de l’àrea esportiva de l’Ajuntament de Vila-real, José R. Cantavella.

Durant la seva intervenció en el debat, que ha tractat sobre ‘un nou fenomen turístic’, Colomer ha assegurat que “posicionar la província de Castelló com a gran teatre d’operacions és possible”, ja que segons ell “compta amb els atributs suficients per ser un referent en turisme actiu”.

Per al secretari autonòmic de Turisme “els territoris que es preocupin pels Objectius de Desenvolupament Sostenible, per la cura de les persones i pel territori són els que millor es posicionaran a mitjà termini”.

CreaTurisme, clau per impulsar el producte

D’altra banda, el titular de Turisme ha advocat per posar en valor les experiències que des de la Comunitat Valenciana, i des de la província de Castelló en particular, es poden oferir per ser destinació de referència al turisme esportiu.

En aquest sentit, ha apuntat que el programa CreaTurisme, impulsat pel seu departament, ha superat les 1.000 empreses que busquen transformar recursos en productes i comercialitzar-los perquè arribin al mercat. “Des de Turisme els acompanyem en aquest procés, afegint també la promoció i el màrqueting”, ha assenyalat.

Finalment, Colomer ha insistit que “el turisme transformador ens interessa molt”, i s’ha mostrat partidari de “professionalitzar i superar l’amateurisme per enfrontar-nos a un mercat cada cop més exigent”.

‘Turesport’ és un congrés per compartir experiències tècniques i professionals, integrat en un espai natural, on també se celebra la I Fira Experiencial Turesport 2022, un catàleg de tota l’oferta turística i esportiva de la província de Castelló.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: