Colomer destaca que l’estand de la Comunitat a Fitur obre amb 120 empreses i representants de el sector turístic per mostrar un “destí segur”

Turisme Comunitat ha organitzat l’estand de la Comunitat Valenciana a Fitur, que obre l’edició especial d’aquest any 2021 marcada per les restriccions de la pandèmia, amb un total de 120 empreses i representants de el sector turístic per mostrar que la Comunitat Valenciana “és un de les destinacions més segurs d’Europa “.

Aquesta fira que arrenca aquest dimecres i continua fins el proper 23 de maig al recinte d’Ifema a Madrid, ha estat molt ben acollida pel conjunt d’empreses i professionals valencians, que confien que suposi una injecció per a la dinamització de el sector.

La Comunitat Valenciana participa amb un estand principal a la capçalera de l’pavelló 7 amb un espai de 2.053 metres quadrats dividits en tres grans illes. Un espai concebut per a servir com a espai de treball a empreses i entitats de el sector turístic de la Comunitat, la creativitat sorprèn per la seva lluminositat, color i al·lusió a la mar Mediterrània.

L’actual estand de la Comunitat Valenciana a Fitur compta amb la presència de el director general de Turisme, Herick Campos, que ha estat l’encarregat d’inaugurar l’activitat de l’estand. “Les 120 empreses presents aquí van a estar treballant per donar informació sobre la nostra oferta i captar clients, que és el principal objectiu d’aquest certamen”, ha assenyalat.

Durant el seu discurs ha advocat perquè totes les destinacions de la Comunitat Valenciana se sentin representats en l’oferta turística valenciana, “des de Vinaròs a Pilar de la Horadada, i des de Morella a Villena, totes les destinacions grans i petits han de sentir-se partícips en aquesta fira “.

En aquesta línia, Herick Campos ha agraït la presència de totes les marques turístiques en “aquest Fitur especial, diferent, però útil per als nostres destins”, ha indicat. Així mateix, ha donat les gràcies a tot l’equip de Turisme per ser capaços d’organitzar amb èxit l’edició de Fitur 2021 en poc temps.

Cal assenyalar que tècnics de l’departament de promoció de Turisme Comunitat Valenciana es reuniran aquest dimecres amb responsables de les Oficines Espanyoles de Turisme (OETs) de Brussel·les, París i Berlín per intercanviar experiències davant el possible reflotament de l’turisme internacional la propera temporada. Durant la jornada de demà, mantindran reunions amb les oficines OETs de Londres, Varsòvia, Buenos Aires i Nova York.

Empreses de producte, tecnològiques, de LGBTI i de festivals

En concret, a la zona dedicada a empreses de l’estand de la Comunitat Valenciana a Fitur hi ha una representació de 48 entitats professionals, ia la zona de producte són un total de 65 les empreses que mostraran durant aquesta setmana l’ampli ventall d’oportunitats experiencials que ofereix la Comunitat Valenciana.

Així mateix, el sector tecnològic compta amb una representació d’una desena de professionals, entre els quals destaca l’Associació Internacional de Nòmades Digitals i Corporatius, que té seu a Alacant, o entitats com Immersive Tourist, Smartable, o Tourist Innovation360, entre d’altres.

També està present l’Associació d’Empreses i Professionals per a Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (Avegal); i de el sector de l’oci Fotur i l’empresa castellonenca European Show Business Partners.

Principals esdeveniments del dia

Aquesta edició de Fitur es converteix en l’escenari perfecte per presentar les novetats de les destinacions de les tres províncies de cara a la imminent temporada estival. D’aquesta manera, els expositors compten amb una àmplia agenda de reunions, ponències, presentacions i rodes de premsa, que combinaran el format presencial amb el diferit, i on el control d’aforament limitarà l’assistència de públic present en aquest certamen.

Pel que fa a l’activitat a les sales de premsa, cal assenyalar que avui Cullera es presentarà com la Capital Gastronòmica de l’Arròs; Tavernes de la Valldigna farà pública la campanya ‘360 graus, 365 dies’; Torrevella es presentarà com a ‘Destinació Segura’ i Benicàssim donarà a conèixer els detalls de l’Festival Benicàssim Belle Époque “.

Durant aquest primer dia de l’certamen també es presentarà la ‘X edició dels Premis Europeus de Vies Verdes’, amb l’assistència de l’conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcardi Espanya.

Així mateix, a la Plaça Central València Turisme presentarà el seu nou espot publicitari; Gandia presentarà ‘Tot l’estiu’ i Visit València donarà a conèixer el ‘Mapa de el disseny’ i Camí de l’Grial. Per part de Costa Blanca, es presentarà la marca Territori Baix Segura i Xixona donarà a conèixer les novetats de el ‘Dia Internacional de l’Torró’. La Plaça Central serà també l’escenari de presentació de ‘Dimoda’ per part de l’dissenyador valencià Miquel Suay.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: