Colomer destaca que “els ODS és la millor de les estratègies per inspirar un viatge i una autèntica experiència turística”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “hem de reinventar la base de la salut i als valors, i ODS és la millor de les estratègies per inspirar un viatge i una experiència turística”.

Així s’ha pronunciat Francesc Colomer durant la inauguració de ‘Benicàssim Inspira’, on ha participat juntament amb l’alcaldessa de la ciutat, Susana Marqués, i la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim, Cristina Fernández.

El responsable de Turisme ha recalcat la importància d ‘ “apostar pel turisme experiencial, impulsant productes turístics singulars i autèntics, que permeten a l’viatger viure una experiència única a les nostres destinacions”.

En aquest sentit, Colomer ha explicat que “la idea d’inspiració està vinculada a el viatge, a allò que et porta a evadir-te en una destinació i un no és el mateix quan torna a casa” i que “per això té tant sentit parlar de turisme experiencial, i hem de impulsar-lo “.

‘Benicàssim Inspira’ és un esdeveniment en el qual s’ofereix durant tres dies un programa obert a tots els públics amb una programació amb diferents propostes de salut i benestar, on estaran presents el relax, el descans, la qualitat de vida i la sostenibilitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: