Clausura de les XX Jornades Multiesportives i d’Hàbits Saludables de Pasqua a Borriana

El regidor d’Esports, Vicente Aparisi, ha clausurat les XX Jornades Multiesportives i d’Hàbits Saludables organitzades pel Servei Municipal d’Esports (SME), dirigides a l’alumnat de Primària i Secundària, i aquest any per primera vegada també al d’Infantil, tant del municipi com de les localitats veïnes. Promogudes per lAjuntament per facilitar a les famílies la conciliació laboral i familiar durant les vacances escolars de Pasqua.

Vicent Aparisi ha emmarcat les Jornades dins de “l’aposta de Borriana per la Pasqua divertida i saludable durant aquesta setmana”, en què nens i nenes que tenen vacances escolars participen en més de vint jocs, esports i activitats diferents, que conjuguen amb “ l’adquisició de valors i conductes que milloren i mantenen la salut de nens i joves del municipi”.

Al campus, celebrat des del dimarts passat 19 d’abril i fins avui, hi han participat prop de 200 nens i nenes combinant les activitats a l’aire lliure i les dinàmiques de grup. Respecte d’això, el regidor ha manifestat que gràcies a la bona feina d’organització i l’esforç de l’SME, cada any el campus de Pasqua es tradueix en un nou èxit de participació”.

De fet, ha matisat, aquest any l’SME ha augmentat considerablement les places “perquè ningú no es quedi sense poder gaudir de les jornades esportives”. A més, per facilitar la conciliació familiar s’ha flexibilitzat l’horari amb la possibilitat d’incorporar-se una hora abans, 8.30h, o sortir-ne una hora després, 14.30h. També s’ha ampliat l’edat per participar-hi i, per primer cop, a més de l’alumnat de Primària i Secundària hi ha 4 grups d’Infantil.

Durant la clausura Aparisi ha reconegut l’“enorme esforç realitzat per l’SME en aquesta edició, en què s’ha treballat amb tenacitat i s’ha aconseguit un nou èxit de participació i organització”. A més a més del treball de l’SME, ha volgut agrair la col·laboració de clubs esportius i de personal voluntari, i també el treball de monitors i tècnics i la participació en forma de patrocini o suport d’una dotzena d’empreses col·laboradores.

A les Jornades, desenvolupades durant els dies del 19 al 22 d’abril, s’han realitzat més d’una vintena de jocs, esports i activitats diferents, i han comptat amb esmorzars saludables i tallers de cura de l’esquena, de salut bucodental i de salut podològica.

El campus, segons Vicente Aparisi, pretén “conjugar la pràctica esportiva amb l’adquisició de valors i conductes que millorin i mantinguin la salut de la joventut del municipi”.

Aquesta iniciativa s’engloba dins del Pla Pati de promoció de la pràctica esportiva entre escolars i joves de Borriana, i no es limita a promocionar els esports que habitualment practiquen més els nens i les nenes. “Les activitats van acompanyades de recomanacions i consells per fer que el dia a dia dels nens, nenes i joves sigui més saludable”, ha dit el regidor d’Esports.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: