Cirat subscriu les queixes d’Arañuel i exigeix restituir immediatament la cobertura telefònica al poble

L’alcalde de Cirat, Pascual Salines, s’ha sumat avui a les queixes que ahir dimarts feia públiques el primer regidor d’Arañuel, Justo Palomares, que denunciava que des de divendres passat la localitat s’havia quedat sense cobertura telefònica.

Una de les companyies que presta servei al municipi, com en el cas d’Arañuel, ha deixat sense cobertura la població com a conseqüència d’una avaria provocada per les fortes pluges registrades des de divendres passat. Una DANA que ha afectat desenes de veïns i, entre ells, el mateix ajuntament.

“Ja fa sis dies que estem sense cobertura. Ens diuen que ho resoldran, però la realitat és que segueix sense restablir-se el servei. No és assenyat que en ple segle XXI ens toqui suportar aquesta situació. Som aquí per canviar les coses perquè l’interior existeix i els veïns que hem decidit gaudir d’aquest privilegi tenim els mateixos drets que aquells que lliurement s’estableixen a les grans ciutats”.

D’altra banda, Salines reconeix que l’abandó que pateix l’interior “es constata en el manteniment i la conservació que reben els accessos a infraestructures que presten servei a la població com és el cas de les antenes de telefonia”. Es tracta d’equips que “haurien d’estar subjectes a una inspecció periòdica ia una conservació de l’entorn que garantís unes condicions òptimes de l’entorn on s’assenten. Perquè l’objectiu és evitar riscos a la població”.

En aquest sentit, considera el primer edil, “hem alertat de l’estat en què es troben aquests equips per evitar perills que amb una bona praxi han de desaparèixer”. “Tenim un entorn privilegiat i desitgem seguir-ne gaudint. No volem que per incompliments de tercers el nostre poble estigui sotmès a perills i riscos que amb prevenció i treball es poden evitar”.

Finalment, des de l’Ajuntament de Cirat l’alcalde insisteix: “demanem diligència i agilitat per recuperar la cobertura telefònica. Perquè molts veïns, especialment els d’edat avançada, tenen en aquest recurs una línia de vida. I no pot ser que els qui tenim menys recursos siguem sempre els més perjudicats. Al contrari, hem de protegir l’interior i ajudar des de les diferents administracions perquè excepcions com les que ens està tocant patir es resolguin immediatament”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: