‘CienciaMix’, ‘Les Nocturnes d’estiu’ i ‘Les Nits l’Oceanogràfic’ conformen una oferta única per a aquest pont a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Participar en experiments divertits, contemplar un planetari en directe per descobrir el cel estival i realitzar un viatge acompanyats per la mítica banda de Liverpol. És tan sols una mostra de l’oferta de la Ciutat dels Arts i els Ciències: les exposicions interactives del Museu de les Ciències, obert de 10 a 21 hores, les pel·lícules IMAX de l’Hemisfèric amb sessions des de les 11 a les 22 hores, i l’Oceanogràfic, que aquest mes d’agost es pot visitar fins a mitjanit.

Tots els dies es realitzaran sessions el nou taller ‘CienciaMix’, sessions especials de ‘La Ciència a Escena’ que reuneixen les millors experiències de ‘Màgia Química’, ‘Fred, fred’, ‘aLUZina !,’ Horror al buit ‘i també de termografia. A ‘Científic per un dia’, el nens d’entre 4 i 8 anys es submergiran en el paper de científic, fins i tot la sala es converteix en un lloc d’experimentació amb material de laboratori. L’entrada a aquests tallers és de 3,5 euros per persona i es pot realitzar de forma independent, sense adquirir l’entrada general del Museu dels Ciències.

‘Les Nits de l’Oceanogràfic’ i ‘Les Nocturnes’ de l’Hemisfèric

Durant les Nits de l’Oceanogràfic recorrerem el món sota el submarí groc dels Beatles. Un viatge audiovisual amb natació sincronitzada, dansa i dofins, que interpretaran les cançons del quartet de Liverpool per traslladar un missatge de conscienciació i protecció del món marí.

L’Hemisfèric continua aquest estiu el cicle de planetari narrat en directe ‘Les Nocturnes’ dedicat al cel estival. Aquest dijous 15 d’agost a les 21 hores i el dissabte 17 d’agost a les 22 hores se celebren noves sessions en què un expert explica al públic com és el cel nocturn estival i les constel·lacions més representatives d’aquesta època de l’any. Tot això acompanyat per una banda sonora composta per a aquestes sessions d’astronomia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: