Celebra el Dia de la Infància i l’Adolescència amb ‘La Colla en ruta!’ d’À Punt

Amb motiu del Dia dels Drets de la Infància i l’Adolescència que se celebra el dilluns 20 de novembre, La Colla en ruta! d’À Punt ha organitzat sengles cites per aquest dissabte a Calp i a València.

A Calp, Laia i Pau, de La Colla d’À Punt, us esperen a partir de les 10:30 hores al parc de la Creativitat. Amb ells, estaran Dani Miquel i La Banda de Les Feretes, que ballaran i cantaran els seus èxits per a animar les famílies assistents a gaudir d’aquest matí tan especial.

La segona festa serà a la mateixa hora, les 10:30 hores als Jardins de Vivers de València amb tallers, activitats i moltes sorpreses, i amb Laia i Pau, que correran per a no faltar a aquesta gran cita a favor dels drets de la infància i l’adolescència. També estarà la música de La Colla, amb Marcel el Marcià i DJ Butoni, que s’han comboiat per a cantar les seues cançons.

La fereta més gamberra del cau, Butoni, paròdia grans èxits musicals, i alguns parlen dels temes que afecten els drets de la xicalla. Per exemple, La Colla Sessions #53, amb un missatge per als assetjadors escolar, que clarament necessiten que algú els pare els peus, i que versiona “Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, de Shakira i Bizarrap.

També sonarà a l’escenari del Dia dels Drets de la Infància i l’Adolescència “Ací cabem tots”, que és un himne per la igualtat i canta a favor de la inclusió parodiant “Tití me preguntó” de Bad Bunny. Amb aquest ritme, la festa no pararà fins a migdia!

Per descomptat, els menuts que encara no són membres de La Colla, tindran l’oportunitat d’inscriure-s’hi i emportar-se el seu carnet.

Aquesta celebració és una fita d’Unicef per a tractar de conscienciar la societat sobre la importància de crear un futur millor per a tots els xiquets i xiquetes del món.

L’ONU celebra el Dia Mundial de la Infància en honor a l’aprovació de la Declaració dels Drets dels Xiquets, el 20 de novembre del 1959, i a la Convenció sobre els Drets del Xiquet el 1989, el tractat internacional més ratificat de la història. El 1954, l’Assemblea General de les Nacions Unides va recomanar destinar un dia a fomentar la fraternitat entre els xiquets i les xiquetes del món i promoure el seu benestar amb activitats socials i culturals.

Depenent del país en què es troben, els xiquets i les xiquetes no tenen les mateixes condicions de vida, ni els drets ni les oportunitats. En aquesta jornada celebrada arreu del món s’aprofita per a crear consciència social d’aquesta situació i defensar aquest col·lectiu més vulnerable.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d