Maria José Català mostra la seva satisfacció pel manteniment de la gigafactoria i reitera la sol·licitud de crear una comissió de seguiment per garantir-ne l’execució

La síndica del Grup Popular a les Corts, María José Catalá, ha mostrat avui la seva satisfacció pel manteniment de la gigafactoria i ha reiterat la sol·licitud de crear una comissió de seguiment per garantir-ne l’execució.

En aquest sentit, Català ha indicat la necessitat de crear a les Corts una comissió mixta de seguiment d’execució del projecte de la gigafactoria de Volkswagen a Sagunt “que compti amb la representació de tots els grups perquè és una cosa estratègica que recolzem perquè arribi a bon terme com més aviat millor”.

La síndica popular ha assenyalat que “és moment de reconsiderar aquesta comissió perquè el projecte transcendeix aquest govern i aquesta legislatura, va més enllà d’aquest Consell i cal un acord polític de tots i que es generi un consens unànime que aquesta estabilitat política al projecte. PSPV, Compromís i Podem van votar en contra d’aquesta comissió i demanem que es reconsideri”.

“És una bona notícia per a tothom si es concreta finalment”, ha continuat. “Cal ser seriosos i rigorosos en la gestió pública i que es materialitzi el projecte una vegada perquè no ens sembla seriós que s’hagués anunciat una inversió per part de Sánchez i Puig i després saltin aquests dubtes. Estem molt contents, té tot el nostre suport, però no estarem tranquils fins que vegem negre sobre blanc que aquesta gran inversió aterra a Sagunt”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: