Català critica que “Puig no abaixi els impostos i tingui el Consell més car de la democràcia”

La Síndica del Grup Popular a les Corts, Mª José Catalá, ha exigit a Puig que “és necessari que aquesta mateixa setmana aprovi mesures urgents, abaixi els impostos a les classes mitjanes i baixes, i demani la convocatòria del Consell de Política Fiscal i Financera ”.

Català ha assegurat que “aquesta setmana, el senyor Sánchez ha rebutjat a córner la reforma del finançament i vostè més enllà de laments i cartetes, fa poc. Li ha exigit al president del Govern una resposta a les al·legacions que va fer el seu Consell a l’esquelet de la reforma? Pensa exigir la convocatòria del Consell de Política Fiscal?”.

En aquest sentit, la síndica del GPP ha destacat que “no cregui que ens prendrà els cabells i què sí Puig no fa res, la comissió mixta no serveix per a res. Els acords estan per complir-se, Puig ha gaudit d’un gran acord polític, però això li exigia lluitar, i vostè no ho està fent. i li ha preguntat a Puig a què s’han dedicat aquests dies més enllà d’anar-se’n al Bernabeu o anar-se’n de vacances.”

Català ha afirmat que “cal deixar-se de cartetes i de decrets òmnibus perquè els valencians no podem esperar més. Fa 43 dies del seu primer anunci de mesures i l’únic que tenim és un powerpoint, de nom Pla Reactiva, ple de mesures reciclades, que no s’han posat en marxa i que crea 2 noves guinguetes i un decret Llei de mesures “urgents” estirat per l’Advocacia de la Generalitat”.

La sindica del GPP ha lamentat que la solució de Puig a aquest context social sigui la creació d‟un Observatori de Preus il‟Agència València de l‟Energia. El primer potser va bé perquè les empreses del seu germà no pactin els preus. I, el segon, no sabem qui s’ho quedarà. O Compromís o Podem. Però, compte, tingueu en compte que els de Podem són tants que després no caben als palauets i van a la recerca de nous”.

En aquest sentit, la síndica del GPP ha afirmat que “no és rebut aprofitar aquest context social per colar en un decret de mesures urgents canvis per contractar a dit la publicitat institucional o seguir amb la seva obsessió malaltissa de la Llei de Memòria Democràtica”

“No es pot jugar així amb les necessitats de les famílies. Ell va més enllà de la indolència i de la irresponsabilitat. És pur sectarisme. En aquest moment, tenim el Govern i el Consell més car de la democràcia, i la inflació més alta dels darrers 38 anys”.

En aquest sentit, Català ha assegurat que “és una veritable vergonya. Estem en una inflació nacional del 9,8%, i la de la Comunitat supera el 10% i en aquest context, Puig vostè en lloc de baixar els impostos a les famílies, ha recaptat 3.204 milions al primer trimestre, això són 1.300 milions més que l?any passat”.

“Amb aquesta recaptació no s’entén per què no es poden abaixar els impostos a les rendes més baixes o no es prenen mesures per ajudar les persones que viuen a la pobresa severa, una taxa de l’11% la més alta de tot Espanya”, ha assenyalat.

Finalment, la síndica del GPP ha demanat que “es paralitzi la tramitació de la taxa turística i que deixin de jugar a poli bo i poli dolent”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: