Catalá anuncia que el barri de Fontsanta de València mantindrà el seu centre de salut

L’alcaldessa de València, María José Catalá, i el subdirector general d’activitat assistencial integrada de la Generalitat, Enrique Soler, han visitat este matí el barri de Fontsanta i s’han reunit amb l’Associació de Veïns del barri als qui han traslladat que el barri mantindrà el seu Centre d’Atenció Primària.

“Ens vam comprometre amb els veïns al fet que Fontsanta perquè no perderen el seu consultori i complirem amb la nostra paraula. L’Ajuntament i la Generalitat estem treballant per a revertir la decisió de l’anterior govern i ja hem fet els primers passos” ha afirmat l’Alcaldessa.

En concret, el pressupost de la Generalitat per a l’adequació de la infraestructura serà de dos-cents mil euros i, tal com ha explicat Catalá, “es reflexionarà sobre les condicions en les quals està el centre actualment, ja que no són les més adequades i valorarem les possibilitats que tenim en este centre o en un altre, que puguem traslladar a algun baix de la zona, per a tindre millors prestacions, però sempre dins del mateix barri”.

“Vull agrair a la Generalitat la seua empatia i sensibilitat amb els veïns de Fontsanta que, tal com vaig dir en campanya electoral, no poden perdre esta dotació pública tan important”, ha assegurat l’Alcaldessa. “L’Associació de Veïns del barri porta molt temps reivindicant esta prioritat i hui som ací per a dir-los que complim amb el nostre compromís”.

Així mateix, durant la reunió, l’Alcaldessa ha explicat les últimes actuacions del govern municipal en Fontsanta com la millora de l’enllumenat o la posada en marxa d’un important pla de poda. “Ens havien traslladat nombroses queixes per les deficiències en l’enllumenat i hem destinat més de 150.0000 euros per a renovar part de l’enllumenat públic”.

La inversió ha suposat la substitució de 50 bàculs (fanals antics) per altres noves, en diferents carrers del barri (C/ Rei Saud, C/ Havana; C/ Rei Alfons el Benigne, C/ Historiador Pedro Sucias, C/ Esteban Pernet i C/ Escultor Salzillo).

Catalá també ha posat en valor el pla de poda, “que era una reivindicació veïnal ja que algunes branques entraven a les cases i ens hem posat a la feina per a solucionar-lo.

“Vull dir que este és un barri important per a la ciutat de València i el demostrarem als veïns. És important que l’Ajuntament estiga en tots els barris de la ciutat i els conega de primera mà i este és el nostre compromís”, ha finalitzat.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d