Castelló tindrà en 2018 per primera vegada una Gaiata Infantil municipal en les festes de la Magdalena

Informació: Elaboració Propia
Foto: http://www.castello.es

El Patronat Municipal de Festes ja ha encarregat la construcció d’un nou carro i el quadre elèctric corresponent per poder comptar, per primera vegada, amb una Gaiata Infantil de la Ciutat en la Magdalena de 2018.

Aquesta serà una de les grans novetats de la propera edició de les festes fundacionals de Castelló i donarà resposta a una demanda del col·lectiu “gaiater” de la ciutat, segons ha informat el Ayuntammiento en un comunicat.

La presidenta del Patronat i regidora de Festes de l’Ajuntament de Castelló, Sara Usó, ha destacat la importància d’aquesta inversió “per seguir posant en valor un dels principals símbols de les nostres festes de la Magdalena com és el monument gaiater”. D’aquesta manera, el monument infantil de la Gaiata 18 Crèmor, que es va alçar amb el premi de millor gaiata infantil a 2017, es convertirà en la primera Gaiata Infantil de la Ciutat. L’assignació econòmica per la cessió del monument durant un any per convertir-se en Gaiata Infantil de la Ciutat puja a 800 euros. Per la seva banda, el monument de la Gaiata 15 Sequiol, guanyadora del concurs de gaiates de la Magdalena 2017, passarà a ser la Gaiata de la Ciutat el proper any, una cessió per la qual el Patronat Municipal de Festes abonarà 2.500 euros.

Els dos monuments ja estan a disposició del Patronat Municipal de Festes….

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d