Castelló saca a licitació la concessió del quiosc del Real per a dinamitzar l’entorn

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat hui el plec de clàusules administratives que regula la concessió demanial per a adjudicar l’explotació i manteniment del quiosc municipal situat en la plaça del Real. La nova concessió eixirà a licitació per un termini de cinc anys, amb un cànon anual de 7.256 euros, susceptible de millora a l’alça.

“Traiem de nou a explotació el quiosc de la plaça del Real, que servirà per a dinamitzar l’entorn i per a oferir un servei a la ciutadania, contribuint a recuperar un lloc d’esbarjo i esplai”, ha explicat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. “El quiosc de la plaça del Real se sumarà així al del parc Ribalta l’obertura del qual impulsem en 2018 i al del Geòleg Royo que s’obrirà pròximament, a més de l’històric de la plaça de la Pau, reforçant així l’aposta per impulsar aquests espais que potencien l’activitat en places i parcs públics”, ha destacat Marco.

Cal recordar que el quiosc del parc Ribalta obert en el passat mandat se situa en l’antiga Caseta del Pou, al costat de l’estany, que es va rehabilitar per a tal fi. A més, també es va recuperar l’antic colomar, on es van instal·lar els banys públics que donen servei a aquesta cafeteria. Amb l’obertura d’aqueix espai, la ciutat va recuperar un servei que s’havia prestat històricament al parc.

Respecte al nou quiosc del parc Geòleg Royo, que serà una realitat pròximament, funcionarà després de rehabilitar l’antiga casa de ferramentes. Aquesta obra permetrà revitalitzar aquest espai verd de la ciutat i potenciar l’ús social i familiar d’aquest parc emblemàtic.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: