Castelló Ruta de Sabor entre les marques més ben valorades de gastronomia

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló afronta l’última jornada de la Fira Gastrònoma amb excel·lents perspectives en haver aconseguit posicionar la marca de productes castellonencs Castelló Ruta de Sabor entre les més ben valorades de la fira amb 16.000 visitants. Així, l’estand habilitat pel Govern Provincial ha estat dels més concorreguts en aquest gran recorregut gastronòmic, i ha permès visibilitzar la qualitat dels productes de Castelló entre centenars de prescriptors i professionals de primer nivell.

El diputat de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha explicat després de reunir-se a la fira amb els productors que “partíem de la base de voler facilitar les coses als productors de Castelló, i ens anem de Gastrònoma amb la sensació d’haver superat àmpliament aquestes expectatives. Els productes de Castelló i la marca Castelló Ruta de Sabor han estat dels més ben valorats d’aquest esdeveniment, una cosa molt important per a nosaltres tenint en compte el públic professional del que estem parlant “.

Cal recordar que la Diputació de Castelló ha promocionat la qualitat dels productes castellonencs a la Fira Gastrònoma per multiplicar les seves oportunitats econòmiques, i ho ha fet al costat de 30 productors de la província i els xefs ‘estrella Michelin’ Miguel Barrera i Raúl Resino.

“Per primera vegada, la Diputació de Castelló i la seva marca guia de productes Castelló Ruta de Sabor, participàvem en Gastrònoma com a patrocinadors oficials per posicionar en el sector nacional la nostra marca i donar a conèixer l’excel·lència, qualitat i varietat del nostre patrimoni gastronòmic, i el resultat ha estat immillorable “, ha assenyalat el diputat, que ha incidit especialment en el fet que” hem aconseguit visibilitzar els millors productes de Castelló en un aparador que d’una altra manera hagués estat molt complicat arribar a “.
Una completa programació amb excel·lent acollida
Per tal d’atraure al màxim les mirades del públic professional, l’equip de la Diputació de Castelló al costat dels productors i els xefs de la província, ha portat a terme un complet programa d’activitat que al costat de l’exposició i explicació de producte ha tingut una excel·lent acollida entre el públic.
En aquest sentit, el diputat Roig ha explicat que “hem aprofitat cadascun dels 160 metres quadrats de l’estand per treballar i donar a conèixer la qualitat i proximitat de productes tan diversos com les aigües, els licors, torrons, oli, dolços, tomàquets , carxofes, melmelades o formatges “.
L’estand ha comptat a més amb una zona específica de vins, amb la representació de sis bodeguers i tres productors de cervesa artesana. En total han estat 30 productors els que exposin els seus productes en aquest gran aparador gastronòmic de primer nivell, el doble que en anys anteriors.
Castelló Ruta de Sabor ja supera els 100 productes
Castelló Ruta de Sabor és ja una de les marques gastronòmiques més potents d’Espanya, que inclou entre els seus productes dues denominacions d’origen, una Indicació Geogràfica Protegida-sis amb distintiu Parc Natural.
Cal recordar que formen part de la marca un total de 80 productors de la província pertanyents a 14 sectors d’activitat, amb més de 100 productes. Fins Gastrònoma també s’han desplaçat diferents empresaris que ja comercialitzen els productes de Castelló Ruta de Sabor, com és el cas de Cinquanta de Peníscola, o propietaris de restaurants de la iniciativa agost xefs 8 plats que també impulsa la Diputació en la seva aposta per la qualitat dels productes de la província.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: