Castelló revalida el premi ‘Segell Infoparticipa’ a la transparència

L’Ajuntament de Castelló es consolida com a un referent en matèria de transparència municipal. Així ho demostra un any més el premi ‘Segell Infoparticipa 2020’ que ha tornat a aconseguir el consistori. La Universitat Autònoma de Barcelona, qui atorga aquest premi, ha guardonat el consistori castellonenc amb una puntuació del 96% pel seu treball al portal de transparència.

Tal com destaca el regidor de Transparència, Ignasi Garcia, “revalidar aquest premi i fer-ho amb una valoració de quasi el 100% demostra el treball realitzat pels nostres treballadors i per les distintes àrees de govern, amb molt implicació per seguir impulsant el portal de transparència”.

De fet, segons explica l’edil Garcia, “estem en l’elit de la transparència i és per estar d’enhorabona, però l’objectiu és seguir treballant en la mateixa línia, fer les dades comprensibles, accessibles i fàcils d’analitzar perquè la ciutadania conega què fa el seu ajuntament i com inverteix els diners públics”.

El panell de govern obert de l’Ajuntament de Castelló facilita i permet fer seguiment de molts ítems municipals com, entre d’altres, el seguiment del Pla de Govern, accés a informació pública, en què s’inverteixen els impostos de la ciutadania, estadístiques de la ciutadania, gràfics interactius, etc. Criteris que ha valorat la UAB junt amb altres de caràcter de participació ciutadana, de pressupostos municipals o de tramitacions que ofereix aquest web municipal.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: