Castelló rep 59 sol·licituds per a la convocatòria d’ajudes de reformes a l’interior d’habitatges

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló ha rebut 59 sol·licituds per a la convocatòria d’ajudes de reformes a l’interior d’habitatges. La regidoria ha triplicat el nombre de propostes respecte a l’any anterior. En aquest exercici ha augmentat la quantia per actuació, de 2.900 a 5.000 euros màxim, i el percentatge subvencionable, de 2.900 a 5.000.

“Amb aquestes subvencions volem ajudar la ciutadania a realitzar les millores que necessiten per a reforçar la confortabilitat, accessibilitat i eficiència energètica, tenint en compte en la concessió criteris de renda econòmica perquè arriben a les llars que més la necessiten”, ha destacat la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

Les ajudes pràcticament comprenen totes les reformes que es poden dur a terme a l’interior d’habitatge. Així, contemplen obres en banys, cuines, instal·lacions elèctriques i fusteria, canvis de portes i finestres per a reforçar les condicions tèrmiques, i mesures d’accessibilitat i domòtica. El termini per a optar a les mateixes va finalitzar el 21 de novembre.

Aquesta subvenció forma part d’un conjunt de convocatòries d’ajudes que ha llançat l’Ajuntament per a completar les ajudes dels plans de recuperació de la Generalitat i aconseguir aquells habitatges que han pogut entrar als projectes autonòmics. Així, a més de per a reformes d’interior, la Regidoria promou ajudes amb un pressupost de 200.000 euros per a rehabilitar edificis. Comprenen actuacions de 9.000 euros màxim, sent costejable entre el 85% i el 100%. Van dirigides a immobles vulnerables i que més actuacions urgeixen segons els seus informes d’avaluació d’edificis.

Així mateix, el departament de María Jesús Garrido té activa una línia de suports per a propietaris que incloguen un habitatge buit a la Borsa de Lloguer Municipal. Consta de 1.500 euros d’incentiu anual més 2.900 euros per a realitzar reformes d’interior.

Les persones interessades poden informar-se en el web rehabilitacastello.es o en el mail vivenda@castello.es

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: