Castelló ofereix 200 places en 13 cursos gratuïts per a millorar les competències professionals

L’Ajuntament de Castelló, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ofereix 200 places en un total de 13 cursos de caràcter gratuït relacionats amb diferents àrees de coneixement, l’objectiu general del qual és desenvolupar competències professionals, millorar la qualificació i, amb això, facilitar l’accés a una ocupació.

La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, ha destacat que la formació és un dels objectius prioritaris per a millorar l’ocupabilitat. “Des de Castelló-Crea dissenyem una oferta formativa adaptada a la realitat i d’utilitat per a millorar els coneixements i habilitats per a fomentar la inserció laboral”, ha indicat.

Així, s’ha programat una primera convocatòria entre els mesos d’abril i juliol, i una segona que tindrà lloc entre els mesos de setembre i desembre. En l’actualitat, roman el termini d’inscripció obert per als cursos de Preparació de comandes, gestió d’estoc i rutes de repartiment; Neteja industrial; Personal polivalent de comerç; Canva, dissenys creatius aplicats a presentacions, currículum i màrqueting; Serveis de restaurant i bar; Cambrer/a de pisos; Operari/a d’atomitzadors; Operari/a de premses i forns; i monitor o monitora d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil.

Les persones interessades poden inscriure’s a través de la seu electrònica i consultar la informació específica dels cursos a través de l’enllaç http://www.castello.es/web30/pages/contenido_web20.php?id=cas&cod0=4&cod1=20&cod2=709&cod3=330.

Per al segon període d’inscripció s’han programat cursos de E-Commerce i Màrqueting Digital, Photoshop orientat a la tecnologia Inkjet, i Monitor/a de menjador.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: