Castelló llança una nova campanya de bons per a fomentar el comerç local i ajudar a les famílies

L’Ajuntament de Castelló llança una nova campanya de bons de comerç local dotada amb 260.300 euros amb l’objectiu de fomentar el consum a les botigues de proximitat de la ciutat, contribuir a la reactivació econòmica i ajudar a les famílies. “Des de l’Ajuntament activem noves mesures d’impuls econòmic i de reactivació del consum. Una nova campanya de bons per a compres en diferents comerços de Castelló, entre ells els de la zona de Lledó”, ha destacat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. “Amb aquesta nova tanda de bons s’augmenta fins a quasi 500.000 euros el pressupost destinat enguany a projectes i accions de dinamització comercial i continuem desenvolupant polítiques de suport al comerç local i a l’economia de les famílies”, ha apuntat la primera *edila.

Així, la Junta de Govern Local ha aprovat hui les bases per a aquesta nova iniciativa que està dividida en dues fases. La primera, amb un import de 175.000 euros, està destinada a subvencionar als consumidors i consumidores de Castelló que realitzen compres en els establiments comercials detallistes de la ciutat que s’adherisquen a la campanya. S’activarà divendres que ve, 9 de desembre, i es podran adquirir i consumir els bons fins al 24 de desembre. La segona fase, dotada d’altres 50.000 euros, està dirigida al comerç minorista de l’avinguda Lledó i carrers adjacents (avinguda Caputxins i calles M.ª Rosa Molás, Pintor Carbó, la Vilavella i Rafalafena), davant el possible minvament de les vendes durant les obres de remodelació i millora de l’avinguda. En aquest cas, s’activarà del 27 de desembre al 10 de gener de 2023, tant per a l’adquisició com per al consum dels bons.

La regidora d’Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, per part seua, ha ressaltat que “aquesta nova iniciativa incidirà directament en el teixit socioeconòmic local i impulsarà el consum a les botigues de Castelló, més en unes dates tan assenyalades com són les nadalenques”.

El total dels bons és de 225.000 euros i l’import restant de la campanya és per a la gestió de la mateixa que es realitza a través del conveni de col·laboració amb la Confederació d’Empresaris de Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana-Confecomerç CV.

Els consumidors i consumidores, en el moment de comprar els bons, pagaran el 50% del seu valor nominatiu, sent l’altre 50% l’import de la subvenció directa municipal. Hi haurà bons de 20, 50 i 100 euros, que es podran gastar en qualsevol dels comerços minoristes de la ciutat i en comerços minoristes situats en l’avinguda Lledó i carrers adjacents, que s’adherisquen a la campanya. Els bons es podran adquirir a través de la plataforma de venda en línia bonoscastellodelaplana.es

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: