Castelló consciència contra la contaminació acústica amb una jornada en la campanya Celebrem amb la Natura

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló conscienciarà aquest diumenge 24 d’abril contra la contaminació acústica dins de la campanya d’educació ambiental de Celebrem amb la Natura. L’activitat conmemorarà el Dia Internacional per a la Conscienciació del Soroll i es durà a terme al parc Meridià.

“Amb motiu del Dia Internacional, des de la Regidoria impliquem la ciutadania en la importància de disminuir la contaminació acústica i fer veure els problemes que genera a nivell social i medi ambiental”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Celebrem amb la Natura, amb la col·laboració de Itinerantur, durà a terme una sessió de mildfuness, que ensenyarà als assistents a conéixer la quantitat de sons i sorolls que es perceben. La jornada començarà primer amb una gincana i continuarà amb el mildfuness. Les persones interessades poden informar-se i inscribir-se a través de naturacastello.es.

Transició Ecològica impulsa durant l’any la campanya Celebrem amb la Natura per a posar en relleu la riquesa ambiental del terme municipal i reforçar la seua conservació i cura aprofitant la celebració de dies mundials vinculats al medi ambient. Diumenge passat, la ruta interpretativa desenvolupada a l’entorn de Tossal Gros i Penyeta Roja va completar el seu aforament. .

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: