Castelló congrega a una trentena de persones en la primera jornada de les Nits de Rates Penades al Molí la Font

La primera jornada de les Nits de Rates Penades que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló va reunir aquest divendres a una trentena de persones i va completar l’aforament establit. Els participants van conéixer la colònia de ratapinyades existeix en la cavitat del Molí, una de les més importants d’Europa amb 1.600 exemplars a través d’estacions d’escolta amb detectors d’ultrasons.

Una guia va programar diferents parades en una ruta i va anar identificant rates penades a partir dels sonogrames que capten els detectors, i va informar dels beneficis ecosistèmics de cadascuna de les espècies que es localitzen.

La pròxima sessió de la iniciativa, que programa el departament dirigit per Fernando Navarro i que desenvolupa la Fundació Limne, serà el 20 d’agost, també a partir de les 21 hores, en el Vaig moldre la Font. Les persones interessades a assistir s’han d’inscriure en el correu electrònic participa@limne.org.

D’altra banda, el Vaig moldre la Font acollirà un taller sobre tortugues aquàtiques el 7 d’agost a partir de les 10.30 hores. Així mateix, el 4 de setembre, a partir de les 10.30 hores, tindrà lloc una activitat en el mateix lloc sobre inspeccions de riu, en la qual s’ensenyarà a realitzar una diagnòstic d’un ecosistema fluvial. . .

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: