Castelló aprova el projecte bàsic per a la construcció del nou CEIP Sebastián Elcano

La Junta de Govern Local de Castelló ha aprovat el projecte bàsic per l’enderrocament de l’edifici existent i posterior construcció del CEIP Sebastian Elcano del Grau de Castelló, emmarcat en el Pla Edificant impulsat per la Conselleria d’Educació. D’aquesta manera, el consistori avança amb el procés que ha de fer realitat la nova escola, amb un pressupost de 5,4 milions d’euros, i un termini d’execució de 15 mesos.

En aquest sentit, el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita ha assegurat que “amb aquesta obra fem realitat una nova escola per al Grau de Castelló” i “donem resposta a les necessitats de la comunitat educativa”. Així mateix, Mezquita ha volgut remarcar “la importància què l’Ajuntament de Castelló i la Conselleria d’Educació continuem col·laborant per millorar les infraestructures educatives de la nostra ciutat”.

Per part seua, el regidor d’Urbanisme, José Luis López, ha destacat que «aquesta aprovació del projecte bàsic per a demolir l’edifici del Sebastián Elcano i construir el nou col·legi és el resultat d’un intens treball i un exemple de la implicació d’aquest Ajuntament i els seus tècnics en la millora de les condicions dels centres educatius, a través del pla Edificant».

El nou Sebastian Elcano serà una construcció en forma de ‘L’ i disposarà de tres plantes. Així doncs, a la planta baixa s’ubicarà Educació Infantil, administració, cuina, menjador i gimnàs. Al primer pis estarà l’aula per a usos múltiples, la sala d’Educació Especial, Informàtica, una aula de suport, i tres d’Educació Primària. I, finalment, a la segona planta es projecta una biblioteca, la sala de professorat, l’espai d’equips docents i un taller per a diversos usos. Cal recordar que l’edifici actual data de 1950 i té una planta rectangular en la qual es localitzen 10 unitats docents distribuïdes en tres altures.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: