Castelló adjudica la redacció del projecte per al nou CEIP Mestre Canós

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló, celebrada aquest matí, ha aprovat l’expedient per a l’adjudicació del servei d’arquitectura i enginyeria per equip facultatiu per a la redacció del projecte i direcció d’obra del que serà el nou CEIP Mestre Canós.

L’adjudicació, amb un pressupost de 174.647,27 euros, suposa la posada en marxa de la nova construcció de l’escola que està valorada en 3.862.850,4 euros finançats a través del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació.
La nova construcció serà un edifici en forma de “L”, adosada al carrer de les Adoberies (dos altures) i a la mitgera oest (una altura i part a doble altura). Es tracta, per tant, d’una actuació d’enderrocament i reposició en el mateix solar del centre d’una línia per a 245 alumnes, que comptarà amb tres aules d’Infantil, sis d’educació primària, menjador per a ús en dos torns i gimnàs.

El programa d’educació Infantil, el menjador i la cuina, la sala d’usos múltiples així com la zona d’administració es situaràn a la planta baixa, mentres que les aules de Primaria, la biblioteca, l’aula d’informàtica i alguns despatxos estaran a la primera planta.

L’edil d’Educació a l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita, ha celebrat aquest nou pas per al nou col·legi que “ens permetrà comptar amb una escola completament renovada, amb criteris de qualitat i eficiència energètica i sobretot perquè els xiquets i xiquetes de Castelló tinguen les millors infraestructures educatives possibles”. Mezquita també ha posat de relleu que amb l’adjudicació del projecte “ja tenim en marxa la totalitat dels projectes delegats mitjançant el Pla Edificant que suposarà una inversió de 19 milions d’euros gràcies al treball conjunt entre l’Ajuntament i la Conselleria d’Educació”.

“Els avanços en el pla Edificant i la seua execució, que millorarà les condicions dels centres educatius de Castelló, són el resultat d’un intens treball i un exemple de la implicació d’aquest Ajuntament i els seus tècnics en la millora de les condicions de les escoles”, ha assegurat el regidor d’Urbanisme, José Luis López. “Continuem treballant per oferir als nostres alumnes i alumnes unes escoles en condicions òptimes”, ha apuntat López.

 

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: