Carrasco reivindica les necessitats dels veïns de la Plana en Trilles davant de l’abandonament del govern “demanen un pla d’asfaltat de camins, il·luminació i neteja”

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, i el regidor del PP Sergio Toledo han recorregut amb el president de l’Associació de Veïns la Plana a Trilles, Jorge Begues, l’entorn d’aquesta zona de la Marjaleria on els residents porten reivindicant a l’equip de govern municipal les mateixes necessitats de la legislatura passada.

La portaveu Popular reivindica el govern municipal del PSOE, Compromís i Podem un pla d’asfaltat de camins a la zona, il·luminació i neteja per acabar amb l’abandó i el menyspreu als residents.

“Les seves necessitats són les mateixes que van quedar sense atendre la legislatura passada: adequar camins impracticables per seguretat de vianants i conductors i accions efectives contra els abocadors d’escombraries il·legals que ja han causat més d’un incendi a prop dels habitatges. L’últim la setmana passada en un punt que ja vam denunciar al mes de febrer, després d’una visita. A més, la neteja de camins, menjats per la vegetació i la neteja de sèquies per combatre les plagues de mosquits són també mesures prioritàries per a ells”, explica Begoña Carrasco.

En un recorregut per la zona, Carrasco ha manifestat: “Veiem com el menyspreu de l’equip de govern municipal, que no porta solucions, es repeteix a les associacions veïnals de l’entorn de la Marjaleria amb què ens hem reunit, tant l’associació de veïns de la Marjaleria, com l’associació de veïns Meridià. Difícilment poden conèixer els problemes dels seus veïns si no trepitgen el carrer, si estan més ocupats a les seves polèmiques ia resoldre els seus embolics interns. Tot el temps que inverteixen en ells mateixos no ho dediquen a la ciutadania”.

I conclou: “Resulta indignant per als veïns que mentre hi ha necessitats d’inversió als barris de Castelló, el govern d’Emparo Marco destini 3,3 milions a la reforma de l’avinguda de Lidón, que ningú no ha demanat o prop de 900.000 euros a reformar la plaça Paz eliminant més accessos al centre oa retirar la Creu del Ribalta, gastant-se 80.000 euros, quan hi ha famílies que no arriben a final de mes”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: