Carrasco demana que les demandes dels taxistes de Castelló es recullin a l’ordenança de mobilitat

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, insta l’equip de govern a atendre i incorporar les demandes dels taxistes de Castelló a l’ordenança de mobilitat que s’està tramitant en aquests moments. Una reivindicació que és conseqüència de la reunió mantinguda amb el president de l?associació de taxistes de Castelló i província, Jose Luis Artola, il?advocada que els representa, Milagros Vielsa.

L’associació de taxistes de Castelló i província, que aglutina més del 90% d’aquests professionals, ha presentat al·legacions a l’ordenança municipal de mobilitat on reivindiquen un marc regulador específic que els aixoplugui, més enllà de la normativa general. L’ordenança de mobilitat ha d’ajustar-se a les necessitats d’una ciutat com Castelló, i donar resposta als diferents agents. Tot i això, hi ha malestar perquè no es recull un apartat concret per al comportament de taxis i vehicles de transport amb conductor”, explica.

I afegeix: “Demanen normes de competència municipal que responguin al comportament d’una capital com és Castelló, amb la seva pròpia idiosincràsia. Una normativa que hauria de néixer del consens de tots els agents implicats per avançar cap a una ciutat amb més oportunitats de futur. És per això que ens hem compromès que la seva veu sigui escoltada, ja que l’equip de govern no té bé contestar als seus escrits”.

Des del Partit Popular “defensem un pla de mobilitat que millori l’accessibilitat al centre, una ciutat sostenible, atractiva i còmoda, que tingui tots. Hem de recuperar el pols perdut d’un centre de Castelló que s’asfixia, amb cada cop més establiments tancats i un comerç i hostaleria local molt ressentits, primer per la pandèmia, i ara castigats per la crisi inflacionista, que no s’ho està posant res fàcil per sobreviure”, insisteix.

Per això, “advoquem per polítiques de mobilitat i accessibilitat que contribueixin a avançar i no que generin polèmiques, com la implantació del sistema abusiu i recaptatori de les cambres del centre. Aquestes porten comptabilitzades 65.479 multes des del 10 de gener, a raó de 242 multes al dia, suposaria si les cobressin totes un brut 5,2 milions. Tampoc no ajuda l’eliminació d’accessos directes al centre, primer pel Passeig Ribalta, després per l’avinguda de Lidón i aviat amb l’obra de la Pau i especialment amb el Castelló Central, un altre gran germà, que té previst perimetrar 745.000 metres quadrats amb càmeres preparades per multar”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: