Carrasco: “Castelló necessita places públiques de residència per a la gent gran i no paraules buides que PSOE i Compromís porten repetint 6 anys”

La portaveu de Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, lamenta que la visita a Castelló de la vicepresidenta de l’Consell i consellera d’Igualtat, Mònica Oltra, només servís per tornar a fer anuncis buits sense concretar quan la ciutat de Castelló va a disposar de la nova residència pública per a gent gran. Una instal·lació que ve anunciant-se des del 2016 sense que a dia d’avui hi hagi terminis per construir-la malgrat la creixent demanda que existeix.

“Castelló necessita places públiques de residència per a la gent gran i no paraules buides que l’esquerra porta repetint 6 anys. És un despropòsit que entre les administracions de PSOE i Compromís, entre Amparo Marco i Mònica Oltra, es vagin passant la pilota retardant una residència pública per a gent gran que és urgent per atendre una llista d’espera interminable que només fa que créixer. Sis anys després seguim sense projecte i el poc que ha transcendit de l’avantprojecte de la nova residència pública és que comptarà amb només 80 places, una capacitat de el tot insuficient per a una capital de província com la nostra on a el menys farien falta 700 places públiques “, assenyala.

I afegeix: “A dia d’avui la iniciativa privada està pal·liant el dèficit de places residencials de gent gran que els governs de PSOE, Compromís i Podem, tant a nivell municipal com autonòmic, són incapaços d’atendre. La seva inacció, també en matèria de benestar social, els fa incapaços d’ampliar l’oferta de places públiques que Castelló necessita i reclama des de l’anterior legislatura, “assenyala.

Just fa un any, en el ple de juliol de 2020, va ser una moció de el Partit Popular la qual va aconseguir desbloquejar la cessió de el terreny del carrer Onda perquè la Generalitat pogués construir la nova residència pública de gent gran, promesa fa sis anys, en Castelló. Carrasco recorda que va ser llavors quan “vam aconseguir que PSOE i Compromís aparquessin les seves diferències i avancessin en la construcció de la residència pública de la tercera edat, però, un any després, seguim en la mateixa casella de sortida”, apunta.

I conclou: “L’equip de govern d’Amparo Marco hauria de posar per davant a les persones, especialment, als més grans que tant ens han donat i a les que hem de tot. Exigim que es posin de veritat a treballar pel benestar d’aquestes persones i de tots els castellonencs perquè la ciutat pugui disposar, com més aviat, de les instal·lacions necessàries per poder atendre’ls amb les màximes garanties “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: