Carrasco: “Castelló mereix un govern útil que deixi de gastar diners en obres innecessàries que no resolen les demandes de les associacions de veïns”

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, assegura que el seu govern atendrà les demandes les associacions de veïns que segueixen pendents des d’anys per part d’un govern municipal que ni escolta ni es preocupa a conèixer allò que de debò necessiten.

“Cal invertir en allò que demanen els castellonencs i no en obres innecessàries que s’allunyen de les demandes de les associacions de veïns. Aquest govern creu acontentar la ciutadania amb grans obres com ara la reforma de l’avinguda de Lidón o ara amb la reforma de la plaça la Pau, quan els veïns no ho estan demanant. És una vergonya que es gastin 3,3 milions d’euros a Lidón i prop de 900.000 euros a reformar la plaça de la Pau quan la plaça Palleter està sense llum i sense parc de jocs des de fa set mesos”, assenyala Carrasco després de visitar l’associació de veïns Verge de Lidón i recórrer el barri amb el seu president Miguel Angel Guillamón. Una visita a què s’ha sumat la regidora i representant del PP al districte Sud, María España.

Al setembre de 2022, a la Plaça Palleter el govern municipal va decidir treure els gronxadors i des de llavors no s’han tornat a col·locar ni els que hi havia, ni altres de nous. Cal recordar que en aquesta mateixa plaça en un dels gronxadors es va trencar una part de la soldadura i va colpejar al pit un menor causant-li danys que afortunadament no van ser de gravetat. Des de llavors els veïns reclamen una plaça amb un parc de jocs en condicions.

Una altra de les queixes que s’arrossega en aquesta plaça és la manca de llum en aquest espai que és freqüentat per moltes famílies a diferents hores del dia. Un sol fanal que, a més, no està orientat cap a la plaça, és completament insuficient. La falta de neteja viària és una altra queixa generalitzada a la ciutat de què aquest bari tampoc se salva. “Veiem com una vegada més, la desídia i la manca d’interès d’un govern municipal que no trepitja el carrer està desatenent les famílies en comptes d’ajudar-les”, denuncia la portaveu Popular.

“Creiem en la participació ciutadana, acabarem amb el menyspreu a les associacions de veïns. Les prioritats del govern municipal no són les prioritats dels castellonencs, ni els escolten, ni els interessa el que els preocupa, només gestionen passant el rodet i així no és útil a les famílies. Davant d’aquest govern de la imposició el PP està obert a escoltar tothom. Les associacions de veïns han estat, són i seran veus autoritzades als qui farem partícips del canvi necessari a Castelló”, conclou Carrasco.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: