Carnet Jove de l’IVAJ dóna suport al Festival Internacional Tercera Setmana

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), amb el suport de Carnet Jove, contribueix a la quarta edició de Tercera Setmana, Festival Internacional d’Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana, que es desenvolupa del 6 al 15 de juny a Alacant, Castelló i València.

Concretament, l’IVAJ dóna suport dins el programa d’aquesta quarta edició les representacions de les obres ‘José Antonio i Federico’ i ‘Celebraré la meva mort’ i promou l’assistència del públic jove a través de la credencial jove europea, que podran recollir entrades en els centres municipals d’informació juvenil de València.

Programació a Castelló, València i Alacant

‘José Antonio i Federico’, de la companyia valenciana Francachela Teatre, en coproducció amb Produccions La Tia Lola, es representa al Refugi Antiaeri de Castelló el 7 de juny, a les 18 hores i a les 20 hores.

L’obra planteja una visió onírica i molt personal d’un racó desconegut de la nostra memòria històrica a través de l’amistat clandestina de Primo de Rivera i García Lorca. Federico i José Antonio es van conèixer a Madrid de 1935, pocs mesos abans de l’esclat de la Guerra Civil espanyola i de l’execució dels dos. Hi va haver una connexió immediata i van mantenir certa intimitat durant un temps.

D’altra banda, ‘Celebraré la meva mort’ és una producció de Teatre del Barri, que es representa a la Sala Off de València, el 8 de juny i al Teatre Arniches d’Alacant, el 9 de juny. Aquesta obra posa el focus en un dels debats que ha tornat a ocupar un gran espai mediàtic: l’eutanàsia. En l’obra, el doctor Marc Hourmann compta amb la seva pròpia veu el cas que va canviar la seva vida, sent l’únic metge a Espanya acusat d’homicidi per facilitar una mort digna a una pacient després dels precs d’aquesta i de la seva filla. Denunciat per l’hospital -no per la família-, Hourmann se sotmet ara al judici del públic.

Amb Carnet Jove a Tercera Setmana

Les persones titulars de Carnet Jove poden obtenir entrades gratuïtes per assistir a les següents obres a València: ‘El bram de Dusseldorf’ el dia 7 de juny; ‘Bach’ el 9 de juny; ‘Les llimones, la neu i tota la resta’ el 12 de juny; ‘La resistència’, el 13 de juny i ‘Flam’, la funció que tanca el festival, el dia 15 de juny.

Les entrades es poden sol·licitar a la xarxa de centres municipals de Joventut de l’Ajuntament de València Xarxa Joventut València.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: