Caixabank renova el seu patrocini al club de bàsquet Amics Castelló

CaixaBank renova la seva col·laboració amb el Club de bàsquet Amics Castelló amb un acord per a la temporada 23-24. Les dues entitats han signat el conveni a les oficines del club, amb la presència d’Olga García, directora territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia; Antonio Pons, director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Castelló, i Luis García, president d’Amics Castelló, a més de gran part de la plantilla de l’equip liderada per l’entrenador Juan Antonio Orenga.

Pel president del club castellonenc “és un honor per al nostre club que una entitat del prestigi de CaixaBank estigui lligada al nostre projecte; i més, que repeteixi temporada rere temporada la confiança”.

Per la seva banda, Olga García ha valorat aquest acord “com una mostra més del compromís de CaixaBank amb lʻesport, i amb el bàsquet en particular”. “Estem orgullosos de continuar la col·laboració amb el club castellonenc i que la imatge de CaixaBank estigui fortament lligada al planter d’Amics Castelló”, ha destacat la directora territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia.

CaixaBank i el Club de bàsquet Amics Castelló s’han emplaçat a continuar impulsant l’esport a la ciutat i la província de Castelló en cadascun dels seus àmbits d’actuació.

Amb la formalització d‟aquesta aliança es reforça l‟aposta de CaixaBank pel bàsquet, esport amb què l‟entitat comparteix valors humanistes i esportius com l‟esforç, el compromís, el treball en equip, la capacitat de superació i el respecte; que tornen a ser el nexe d?unió entre les dues entitats.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

CaixaBank és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i patrocinador oficial de la selecció espanyola, tant femenina com masculina, en totes les categories, que van des de l’absoluta fins a la sub-16, i patrocinador principal de la Federació Espanyola de Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l’objectiu d’impulsar el bàsquet amb cadira de rodes.

Alhora, l’entitat financera és patrocinadora de 9 pedreres de bàsquet a Espanya. A través de la vinculació amb els equips ACB, CaixaBank promou la pràctica i promoció del bàsquet per a equips de formació i escoles de bàsquet. Mitjançant aquests acords CaixaBank fomenta la participació en competicions oficials dels equips esmentats, així com l’organització de campus, les concessions de beques a joves esportistes i la formació d’entrenadors.

L’entitat financera s’ha involucrat amb el bàsquet nacional des de l’any 2013 i la seva implicació i activació de múltiples iniciatives al voltant d’aquest esport han ajudat a visibilitzar i ampliar la repercussió dels èxits més importants aconseguits internacionalment.

En la seva implementació de l’estratègia de patrocini local, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments basquetbolístics que s’han celebrat a l’última dècada a Espanya, tant professionals com amateurs, i han traslladat els valors de l’esport a tots els racons del país.

N’és una prova l’aposta com a patrocinador oficial de la Copa del Món de 2014 celebrada a Espanya, l’activació de múltiples iniciatives coincidint amb les finestres FIBA disputades a tot el territori, la col·laboració amb la Copa del Món de Bàsquet Femení celebrada a Tenerife el any 2018, l’Eurobasket femení que es va disputar el 2022 a València o l’històric compromís amb el circuit Plaça 3×3 CaixaBank, el circuit més gran de bàsquet 3×3 al carrer que es disputa des de l’any 2012, una de les competicions de referència de l’esport base que ha congregat més de 45.000 jugadors de totes les edats i que ha rebut més de 225.000 visitants després de recórrer 42 ciutats espanyoles al llarg de la història.

Informació i Foto: Club Amics del Basquet Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d