Caixa Popular lliura les Beques LEINN

Mireia Mirete, responsable Segment Jove de Caixa Popular, va visitar les empreses del Grau en Lideratge, Emprenedoria i Innovació (LEINN), al Campus València de Florida Universitària per fer el lliurament de les beques que Caixa Popular atorga a l’alumnat del grau cada any. Durant la visita, en què va estar present el Team Coach de Grau Leinn València, Benja Orts, i l’alumnat emprenedor, la representant de Caixa Popular va poder conèixer de prop els projectes en què les empreses de LEINN estan treballant actualment.

Les persones que han resultat becades per Caixa Popular al Grau Leinn són: Immaculada Moya Pedreño i Sebastián Davila Santander, de l’empresa Creare, amb els projectes Likha i BeeWhite; Ariana Camila da Rosa i Juan José Davila Santander, de l’empresa Keikoa, amb els projectes Paraiso Cases i Lulo Gin; Gisela Ricart Molina, de l?empresa Koara, amb el projecte Aurum; Lai-Ying Cuevas Navarro, de l’empresa Onnea, amb el projecte The Dazz.

Likha
Els emprenedors del Grau LEINN que participen en el projecte són Inmaculada Moya i Asensio Sabater, tots dos apassionats per l’emprenedoria han fusionat les seves inquietuds pel disseny d’interiors i la tecnologia i han desenvolupat una agència d’interiorisme innovadora que integra la realitat virtual. Així neix LIKHA, amb la intenció de democratitzar i innovar al sector del disseny.

BeeWhite

A BeeWhite l’emprenedor Sebastian Davila, juntament amb la seva empresa, ofereixen serveis per a vivendes a reformar i des d’un enfocament més ecològic i eficiència energètica. Amb ajuda de tecnologies innovadores, se centren a aconseguir inversors per a totes les reformes per després donar-los una rendibilitat més gran. Es posa el focus a reformar en comptes de construir per ajudar a reduir l’impacte ambiental que produeixen les noves construccions.

Paradís Cases
Aquest és un dels projectes més importants de l’emprenedora Ariana Camila, una marca de fundes inspirades a les Illes Canàries, que té com a objectiu aconseguir que la comunitat canària senti a prop la seva llar només mirant el mòbil. Aquest projecte va sorgir per una necessitat que van detectar a l’empresa, ja que les dues persones que conformen el projecte són de les illes. Les persones de les Canàries que viuen en altres llocs, tracten sempre de tenir alguna cosa que els recordi a casa seva, i per això van pensar que el mòbil, en ser una cosa que tots fem servir, era la forma més senzilla de portar sempre a sobre aquest record.

Lulo Gin
Lulo Gin®️, neix de la curiositat i l’experimentació, després d’un viatge de més de 8.500 km a través de la selva tropical i la costa del Carib de Costa Rica, que donen vida a aquesta idea amb orígens a la terra valenciana. Després de 10 mesos de desenvolupament, l’emprenedor Juan José Davila i l’empresa Keikoa, van plasmar a la seva ampolla de Lulo Gin®️ diferents conceptes que ens traslladen a una nova experiència sensorial. Lulo Gin®️, introdueix la barreja principal de llavors de ginebre i el Lulo, un fruit cítric i àcid si es consumeix fresc, però elaborat de la manera correcta té un sabor dolç i afruitat, i de cítrics valencians, que acaben de donar-li el toc de personalitat afruitat i cítric, creant així, un sabor encara que familiar, mai abans experimentat.

Aurum

L’empresa Koara també ha creat una marca d’oli anomenada Aurum on Gisela Ricart forma part de l’equip fundador i és un dels projectes més grans de l’empresa. El projecte ha aconseguit desenvolupar i vendre un producte d’oli verge extra, d’excel·lent qualitat i de proximitat, amb l’origen al llevant alacantí. La seva principal característica organolèptica és que l’oli que ofereixen és de fruita fresca, sent el seu sabor suau i gens agressiu al paladar.

The Dazz

The Dazz forma part de l’empresa de segon Onnea. És un projecte de llenceria que vol potenciar la igualtat entre els diferents cossos ia través d’esdeveniments, xerrades i dinàmiques potenciar aquest missatge. Un dels seus objectius és empoderar-se de les paraules amb connotació negativa, per exemple, la paraula grossa. I així eradicar qualsevol tipus de vexació i sentiment negatiu.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: