Cactus presenta La Batxateta, el nou tema de l’estiu

Cactus presenten ‘La Batxateta, el tema més fresquet d’aquest estiu al País Valencià!

Un senzill per donar la benvinguda a l’estiu, que ve acompanyat de la platja, les vacances i les festes de poble, però sobretot, de l’amor que es desperta per un gest, per una simple mirada o una peça de roba que crida l’atenció d’alguna persona especial. Cactus celebra l’arribada de la calor i l’estiu a ritme de ‘Batxateta’, una cançó suau amb ritmes llatins que ens farà gaudir i ballar tots aquests mesos que estan per arribar!

Cactus presentan ‘La Batxateta, el tema más fresquito de este verano en el País Valencià!

Un sencillo para dar la bienvenida al verano, que viene acompañado de la playa, las vacaciones y las fiestas de pueblo, pero sobre todo, del amor que se despierta por un gesto, por una simple mirada o una prenda que llama la atención de alguna persona especial. Cactus celebra la llegada del calor y el verano a ritmo de Batxateta, una canción suave con ritmos latinos que nos hará disfrutar y bailar todos estos meses que están por llegar!

A l’estiu continúen de gira!:

05/08 | Festa Major de Tona
11/08 | El Polvorí de Cardedeu
17/08 | Festival Rabolagartija a Villena
18/08 | Nit Jove de Xàtiva
24/08 | FestCarròs a La Font d’En Carròs

Cactus és un grup valencià impregnat per la música urbana que l’ha caracteritzat des dels seus inicis, barrejant estils com el Hip Hop, la música electrònica i una actitud més pop, que fa que tothom s’aixequi de la cadira i balli sense parar! Energia i bon rotllo són les paraules que descriurien la banda a la perfecció.

Cactus es un grupo valenciano impregnado por la música urbana que le ha caracterizado desde sus inicios, mezclando estilos como el Hip Hop, la música electrónica y una actitud más pop, que hace que todo el mundo se levante de la silla y baile sin cesar! Energía y buen rollo son las palabras que describirían a la banda a la perfección.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: