Bravo rep 50 nous agents que s’incorporen a la Policia de la Generalitat Valenciana

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha rebut 50 nous agents que s’han incorporat a la Policia de la Generalitat, en un acte que també ha servit per reconèixer amb la Medalla d’Or de Protecció Civil, a títol col·lectiu, la tasca desenvolupada durant la pandèmia de COVID-19 per part de la Unitat Adscrita del Cos Nacional de Policia.

La titular d’Interior ha ressaltat com la Policia de la Generalitat “va ser determinant per afrontar l’emergència social de primer ordre que es va desencadenar i que va afectar amb més duresa els municipis més petits”, i ha destacat també “el seu esperit de lliurament per vetllar pel compliment de les diferents mesures que es van adoptar durant l’estat d’alarma”.

D’altra banda, Bravo ha indicat que, amb la incorporació dels 50 nous efectius, la Policia de la Generalitat reforçarà els serveis que demanen altres institucions, alhora que s’incrementaran els membres dels grups especialitzats que participen en accions i campanyes planificades, com els controls de traçabilitat agrícola, les inspeccions en indústries de diversos sectors o la vigilància preventiva als parcs naturals, entre d’altres.

En aquest sentit, la consellera ha destacat també que aquest cos “és un exemple de cooperació amb èxit entre administracions i una peça essencial en l’engranatge dels nostres diferents cossos i forces de seguretat”.

Durant l’any 2021, el cos va realitzar un total de 482.364 actuacions a totes les àrees de les seves competències: tramitació, administració, actuacions i serveis. Al llarg d’aquest any han augmentat un 35% les actuacions i els serveis del grup de menors i un 14% l’assistència a dones víctimes de violència de gènere.

Bravo ha declarat que “aquestes xifres ens han portat a intensificar els nostres recursos per a ambdues àrees” i ha anunciat que “les noves incorporacions es destinaran a reforçar les oficines de denúncies i assistència a les víctimes de violència de gènere a Castelló, València i Alacant, i reforçar la lluita contra els comportaments delictius que menyscaven la dignitat humana i vulneren els seus drets fonamentals”.

Finalment, la titular d’Interior ha anunciat la reforma integral de la Comissaria del Pont de Fusta de València, les obres de la qual ja estan en fase de licitació. “Una actuació -ha indicat-, que permetrà dotar el cos d’unes instal·lacions funcionals, adequades al servei, dignes i modernes”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: