Bravo adverteix que les forces de seguretat “es mantenen vigilants amb les festes alternatives” a l’oci reglat

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, s’ha reunit aquest dilluns amb la delegada de Govern, Glòria Calero, i representants dels cossos i forces de seguretat per coordinar les noves mesures addicionals contra la COVID-19 que es recullen en la resolució de la Conselleria de Sanitat publicada el passat dissabte.

A el terme de la trobada, Bravo ha destacat “l’alt nivell de responsabilitat de la ciutadania valenciana en la seva conducta al llarg del primer cap de setmana amb restriccions de mobilitat com demostra el fet que el nombre d’actes aixecades per les forces i cossos de seguretat de l’Estat, policia autonòmica i policies locals no supera les 300 per a una població de 5 milions d’habitants “.

Bravo ha detallat que “la majoria d’aquestes propostes de sanció tenen a veure amb no portar mascareta i un percentatge menor amb el trencament de l’confinament nocturn i la celebració d’alguna festa.

La consellera ha assegurat que les forces de seguretat es mantindran “molt vigilants” respecte a les festes alternatives a l’oci reglat que es puguin celebrar, on es vulneri la distància de seguretat o superin el màxim de 6 persones.

Bravo ha fet una crida a la ciutadania perquè “els que tinguin coneixement d’aquestes festes, no dubteu a trucar a la policia perquè el compliment d’aquestes normes ens ajudarà a tots i totes a protegir-nos de virus”. “El fet que el veí o veïna adverteixi que va a trucar a la policia”, ha explicat la titular de Justícia, “segur que tindrà efecte dissuasori”. “Més que penalitzar, volem advertir.”

Mesures per reduir contagis

Gabriela Bravo ha fet èmfasi en la importància de les mesures adoptades, que es van publicar el dissabte, per la conselleria de Sanitat per a reduir el nivell de contagi. “Vull insistir en la responsabilitat i la solidaritat de la ciutadania. És important complir les mesures i el confinament nocturn entre les 12 i les 6 del matí”.

“Els valencians i valencianes han de saber que no es pot sortir llevat de les excepcions que preveu la norma. Que tinguin clar que, aquestes mesures, van a afavorir a que es redueixi el nivell de contagi i ens van ajudar a seguir avançant en la lluita contra la COVID-19, una tasca en la que tots i totes hem d’estar units “, ha afegit.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: