Borriana reprèn el Pla de Xoc de Neteja Integral després de la rebentada tèrmica

L’Ajuntament de Borriana reprendrà aquesta setmana el pla de xoc de neteja integral de la ciutat després de la rebentada tèrmica que va obligar a paralitzar les tasques de neteja i centrar els recursos en la neteja d’urgència dels desperfectes ocasionats pel temporal. Entre les tasques i actuacions que realitzen els operaris dins del pla de xoc de neteja es troben el baldeig amb cubes, escombratge intensiu o neteja amb mànegues a pressió amb detergent, a través d’una sèrie de recursos i maquinàries com un camió cisterna, escombradora , hidrolimpliadora, la brigada municipal i un camió encarregat de lava contenidors.

El proper dijous 21 de setembre, començaran els treballs a l’entorn del carrer de l’Encarnació des de la cruïlla Raval fins al 9 d’octubre. Seguint amb la dinàmica habitual, es retiraran els vehicles dels barris indicats a les notificacions del consistori. El divendres 22 de setembre continuaran les tasques a Ronda Panderola, Benito Pérez Galdós i València. A més, estan previstes la resta dels carrers del sector de la Panderola passant per Vinaralls des de Ronda Panderola fins a Peu de la Creu, Verge del Nen Perdut, Sant Leandre i Salvador Giner, Manuel Becerra, Lleialtat, Blasco Ibañez, 1r de maig, Sant Andreu , Santa Elvira, Sant Germà i Vicent Andrés Estellés. Així fins a completar la neteja i el sanejament en els tretze sectors en què es divideix el pla d’actuació al municipi, dels quals s’hauran completat després de finalitzar aquest sector, set.

“El pla de xoc de neteja integral va ser una de les principals propostes de campanya per aconseguir una Borriana més neta. Més de la meitat del municipi pot dir que les feines de neteja són una realitat palpable i qualsevol veí pot quantificar i comprovar. Un cop finalitzem al carrer Vicente Andrés Estellés, haurem netejat set dels tretze sectors, en molt poc temps ia cost zero per als ciutadans”, ha valorat el regidor Mario Trullen.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: