Borriana llança una programació especial per als més joves per Setmana Santa

L’Ajuntament de Burriana ha donat a conèixer la programació per a Setmana Santa 2023 amb una infinitat d’activitats perquè els més joves dediquin part del seu temps lliure a activitats lúdiques i esportives. Una programació que, segons ha explicat l’edil de l’àrea de Joventut, Lluïsa Monferrer, “compta amb les activitats habituals que es fan cada any, a les quals n’hem sumat de noves per diversificar l’oferta i que resulti més atractiva”.

Les propostes llançades per l’àrea de Joventut municipal són l’Escoleta de Pasqua, Escoleta de Pasqua Tecnològica, Soft Combat, Làser Combat, Scape Room i un Curs de Manipulador d’Aliments. Monferrer ha destacat que es tracta d’activitats “ajustades als propis interessos dels joves i de les joves amb la finalitat de promoure la formació, el lleure alternatiu, educatiu, igualitari i constructiu entre la joventut del municipi”.

Les activitats, amb la finalitat de fomentar la participació social i el desenvolupament col·lectiu i personal juvenil, ha indicat la responsable de l’àrea de Joventut, responen a l’aposta del govern municipal per l’educació en valors, l’ètica i l’heterogeneïtat i per una educació inclusiva adaptada a les necessitats especials de cada persona”.

L’Ajuntament subvenciona les activitats amb descomptes especials per família nombrosa o monoparental o per a persones amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%. A més, és gratuït per a les filles i fills de dones que reuneixin la condició de víctima de violència de gènere. Les persones interessades poden consultar tots els descomptes a .

Escoleta de Pasqua

L’Escoleta de Pasqua, una alternativa d’oci per als nens i nenes d’Infantil i Primària amb tallers i jocs, aquest any es desenvoluparà al CEIP Iturbi en horari de 9h a 14h per a nens i nenes de 4 a 11 anys.

Les places són limitades i només per a aquells nens i nenes nascuts entre els anys 2012 i 2019, que podran gaudir durant les vacances de Pasqua de totes les activitats organitzades i adaptades a les mesures sanitàries en vigor. Aquest any la iniciativa es durà a terme els dies 11, 12, 13 i 14 dabril.

Escoleta de Pasqua Tecnològica

L’Escoleta de Pasqua Tecnològica se celebrarà els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril a les instal·lacions del Casal Jove, en horari de 9h a 13h, per a nens i nenes més grans de 8 anys.

Es tracta d’una proposta per descobrir l’eina de roblox, electrònica, realitat augmentada, una plataforma de desenvolupament de videojocs educatius que permet als petits i petites convertir-se en experts de la manipulació tecnològica sense adonar-se’n, gràcies a la metodologia basada en la gamificació .

Làser i Soft Combat

A més, dimarts 11 d’abril al jardí del Pla, de 16h a 20h, es podrà participar al joc cooperatiu esportiu Làser Combat. De la mateixa manera, el dimecres 12 d’abril al jardí del Pla, de 16 ha 20 h, es podrà participar en el joc Soft Combat.

Aquests jocs, totalment inofensius, suposen un desafiament a les capacitats estratègiques i l’adrenalina, resultant un joc en equip molt divertit. No cal inscripció prèvia.

Scape Room

També s´ofereix l´activitat Scape Room, un joc d´aventura físic i mental que consisteix a tancar un grup de jugadors en una habitació, on hauran de solucionar enigmes. Es durà a terme el 13 d’abril a la plaça Major amb dues sessions, la primera de les 12h a les 14h i la segona de les 16h a les 21h. Les persones interessades poden inscriure’s a .

Curs de Manipulador d’Aliments

D’altra banda, el curs de manipulador d’aliments es farà el 4 d’abril de 16.30 ha 19.30 ha el Casal Jove de Borriana. Els interessats poden inscriure’s a enviant nom, cognoms i telèfon de contacte, a un preu de 30€. Per a més informació, es pot consultar a Formació Dietètica Teresa Ventura al 657 450 750.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: