Borriana licita els quatre llocs vacants del mercat municipal que se sumaran a les 13 empreses existents

L’Ajuntament de Borriana ja ha procedit a la licitació dels quatre llocs vacants del Mercat Interior Municipal, ubicat a la plaça la Mercè del municipi, que se sumaran a les 13 empreses renovades el mes de setembre passat per un període de 5 anys. Amb aquestes actuacions, el consistori continua apostant pel comerç local i de proximitat, donant solució a la necessitat de cobrir les parades vacants del mercat d’abastaments i oferint una varietat més gran de productes als ciutadans durant tot l’any.

Cada persona licitadora podrà presentar-se a un o més lots, ja que es consideren unitats independents de contractació, i la durada de la concessió serà fins al 3 de setembre del 2028, és a dir, per un període de 5 anys. Les superfícies de les parades del mercat municipal que han sortit a licitació són de 12,40 m² i tres parades diferents de 9,90 m² cadascun i són compatibles amb l’activitat econòmica en cas que es donessin les obres previstes a l’edifici.

“Des del Consistori seguim treballant per ampliar i millorar l’oferta de productes per als veïns al Mercat Municipal”, ha valorat la regidora de Comerç, Consum i Mercats, Suni Fandos, que ha defensat que “el comerç local i de proximitat és una prioritat per a l’equip de Govern per això estem fent tots els passos necessaris per garantir la seva viabilitat i qualitat per als propers anys”.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d