Borriana impedirà l’accés a les platges la ‘Nit de Sant Joan’ per evitar reunions multitudinàries

L’alcaldessa ha signat avui un decret d’alcaldia que prohibirà la permanència a les platges i l’accés a partir de les 20h de dimarts 23 de juny fins les 9h del l’dia 24 de juny

També es prohibirà l’ocupació de passeig Marítim amb taules, cadires o qualsevol tipus d’estris en el mateix horari

A més el consistori prepara un dispositiu policial especial per al compliment de l’decret

L’Ajuntament de Borriana impedirà també aquest any l’accés a les platges i l’encesa massiu de fogueres la nit de Sant Joan, de l’23 a l’24 de juny, de manera preventiva, per evitar reunions multitudinàries i en conseqüència possibles contagis com a resultat de la situació epidemiològica provocada per la Covid-19.

A l’respecte, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha indicat que ha signat avui mateix un decret de l’Alcaldia que desautoritzarà l’entrada a la platja, i s’està preparant un dispositiu policial per “evitar conflictes i possibles aglomeracions, i així poder garantir les mesures de seguretat, per la qual cosa no es podrà fer foc ni banyar-se a la platja “.

En aquesta línia, Safont ha incidit en la responsabilitat municipal d’evitar que es produeixin “situacions no desitjades” ja que podrien portar a “contagis” ia un “retrocés” en el control de virus, i ha fet de nou una crida a la ” prudència “i al” respecte “de les normes.

Per això, ha assegurat, es prohibirà l’accés a les platges o la permanència en elles, a partir de les 20h de l’23 de juny fins les 9h del dia 24 de juny de aquest any. Així mateix, es prohibirà l’ocupació de l’Passeig Marítim amb taules, cadires o qualsevol tipus d’estris en aquest mateix horari.

A més, amb la finalitat de donar compliment al que estableix el decret d’alcaldia ia les recomanacions de les autoritats sanitàries respecte a evitar aglomeracions en determinades zones i prevenir el contacte, la Policia Local de Borriana, prepara un dispositiu especial que reforçarà el servei ordinari amb personal i establirà un operatiu que començarà a les 19h del dia 23 de juny i s’estendrà fins a les 9h del dia 24.

Entre les actuacions previstes, el cap de la Policia Local, Francisco Javier Català, ha avançat que seran similars a les de l’any passat, i entre elles ha apuntat la possibilitat de el tancament dels accessos de vehicles a la zona de platges al passeig Marítim , a través del primer i segon entrador, el de la Roca i el de l’Aloha, des de les 20h i també de l’recinte de al Mercat de la Mar i del seu pàrquing contigu.

Igualment, ha indicat que es tancaran els accessos a les platges a través de les passarel·les i les zones de bany situades a la Serratella i Santa Bàrbara. A més, s’instal·larà cartelleria en passeig Marítim recordant aquestes mesures, i la zona de platja serà constantment vigilada per la policia de platja.

Així mateix, per al compliment d’aquestes mesures, es desplegaran els serveis operatius d’agents motoristes de la Unitat de Prevenció (Prevenpol), de el Grup de Seguretat i Resposta a les Emergències, de la Unitat de Policia de Platges, i de la Unitat de Vigilància i Prevenció Aèria (UVIPA), que prestarà suport amb drones policials.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: