Borriana forma 41 persones a l’emprenedoria

L’Ajuntament de Burriana, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, ha realitzat una jornada formativa de motivació a l’emprenedoria per ajudar persones que estan estudiant la seva idea de negoci i volen conèixer més sobre les possibilitats de gestió per a la posada en marxa i consolidació de les iniciatives empresarials.

A la jornada de formació l’alumnat ha obtingut formació gratuïta a mida en els aspectes que més els preocupen i que han de saber per emprendre a l’hora de plantejar-se la posada en marxa d’un negoci, com emprendre per oportunitat, desenvolupament de la idea a través del model de negoci i pla dempresa, formes jurídiques per emprendre, tràmits de constitució i alta duna empresa o sobre gestió dajudes i subvencions.

En l’experiència formativa organitzada per l’Ajuntament de Borriana i la Diputació de Castelló a través de l’Estratègia Provincial per al Foment de l’Ocupació, l’Emprenedoria i la Promoció Econòmica, hi han participat 41 persones interessades a crear una nova empresa o que ja han iniciat la seva camí empresarial i desitgen aprofundir en algun coneixement.

La regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu, ha destacat la “importància” de la formació com a “element fonamental per millorar l’ocupabilitat” i, també, la necessitat “impartir aquest tipus de cursos en matèries clau per posar en funcionament un projecte empresarial”.

“És imprescindible donar impuls als futurs emprenedors de Borriana a través d´accions com aquesta que contribueixen a consolidar el sistema emprenedor de la ciutat”, ha manifestat. Així mateix, ha valorat que cada cop són més les persones, de diferents edats, que s’interessen per aquest tipus de tallers i cursos, “conscients que la idea d’obrir un negoci és una bona opció com a sortida professional en aquests temps”.

Amb aquestes accions formatives, l’emprenedor o emprenedora accedeix a un coneixement ampli i noves idees que estimulen la innovació en els projectes i en la construcció de negocis que després es materialitzaran en la creació d’una nova empresa.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: