Borriana adequarà la sorra de les platges tots els dies de l’estiu gràcies a l’adquisició de nova maquinària

Aquest estiu l’Ajuntament de Borriana adequarà la sorra de les platges cada dia, gràcies a l’adquisició de nova maquinària, que permetrà treballar en els arenals amb el doble de rapidesa.

El servei de Via Pública ha adquirit un segon tractor i comptarà en breu amb una nova màquina despedregadora, amb el que podran adequar les platges del municipi amb dos equips, en lloc de amb només un com es venia realitzant fins a la data, i així poder efectuar la neteja diàriament en lloc de en dies alterns.

El regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, ha assegurat que aquesta inversió “permetrà als operaris municipals treballar amb dos tractors i la seva respectiva maquinària, doblegant l’extensió de terreny sobre la qual es pot actuar”. D’aquesta manera, com ha explicat, “en lloc d’adequar les platges en dies alterns es podrà fer tots els dies”.

Per la seva banda, l’edil de Turisme, Sara Molina, ha destacat que “l’ampliació de l’servei amb aquests tractors millorarà diàriament l’estat de les platges de Borriana, per la qual cosa redundarà en l’aposta de l’Ajuntament per unes platges de la màxima qualitat per a un turisme exigent “.

Amb la compra d’aquesta maquinària, l’Ajuntament comptarà amb dos tractors per al seu ús en els arenals, així com amb les seves respectives màquines desempedregadores, amb les quals es podrà garbellar, airejar i aplanar la sorra.

Amb elles es podrà escombrar tota l’extensió de les platges diàriament. El procés comença amb l’ús de les desempedregadores, que descriguin les pedres més grans, passant-les per un tamís, per posteriorment airejar i aplanar la sorra.

A més, aquesta nova màquina tractora de 115CV es podrà utilitzar per a altres tasques, com la desbrossada de zones com la de la llera del riu o l’arranjament de camins amb l’ús dels calaixos aplanadores que es poden acoblar.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: