Bonig: “No hi ha raó tècnica ni sanitària per a la reversió de l’hospital de Torrieja, és pur sectarisme”

La presidenta de el Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha afirmat avui que “no hi ha raó tècnica ni sanitària per a escometre la reversió de l’hospital de Torrevieja, l’únic que hi ha és sectarisme”.

Bonig ha visitat avui l’hospital al costat de el president del PP de la província d’Alacant, Carlos Mazón; l’alcalde de la localitat, Eduardo Dolón i el portaveu de Sanitat de l’GPP en Les Corts, José Juan Zaplana, on s’ha reunit amb representants de l’comitè d’empresa de el departament de Salut.

La presidenta de l’PPCV ha afirmat que la postura del seu partit és clara: “no a la reversió”. “A l’octubre es va dir per part de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que s’anava a fer la reversió de l’hospital, sense consens, sense criteris tècnics ni sanitaris, per pur sectarisme”, ha assenyalat. A l’respecte, Bonig ha recordat que la fórmula publicoprivada “és fonamental” i que l’hospital de Torrevella, al costat de el de l’Vinalopó, són, segons la Sindicatura de Comptes, els més eficaços de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, ha recordat que l’hospital de Torrevella ha rebut reconeixements per la seva bona gestió. “Cal reivindicar quan es fan les coses bé, i aquest és un model d’èxit. L’únic que hi ha per justificar la reversió és molta ideologia i enmig d’aquesta crisi sanitària no ens hem de portar pel sectarisme “, ha insistit.

La presidenta de l’PPCV hi ha assenyalat que el president Puig “compta amb el suport de l’PPCV per no fer aquesta reversió, perquè com han manifestat els professionals sanitaris el que funciona bé no cal canviar-lo”. “Si Puig no troba el suport dels seus socis li ofereixo el suport de l’PPCV perquè no porti a terme la reversió i perquè es puguin complir totes les condicions i inversions que la concessionària ha establert, perquè es garanteixin els més de 1.200 llocs de treball i que el Baix Segura segueixi tenint un sistema que ofereix una sanitat pública, gratuïta i de la millor qualitat “.

Respecte a la reunió, la dirigent popular ha manifestat que l’objectiu és “escoltar els treballadors i a traslladar les seves iniciatives a Les Corts”. “Barceló ha anunciat la reversió, però ni ella ni Puig han vingut a parlar amb els treballadors ia dir-los quin serà el seu futur laboral, les seves condicions de treball, la fórmula jurídica en virtut de la qual es va a fer la reversió”, ha manifestat.

Bonig ha recordat que fa uns mesos va visitar també l’Hospital de la Ribera “i unànimement els treballadors van dir que la reversió havia estat perjudicial per a la qualitat assistencial que es prestava als ciutadans i per als drets dels treballadors”. “Puig té l’última paraula, que no faci cas a la part més ideologitzada del seu Govern. Aquest és un model d’èxit que cal reconèixer i agrair i si segueix endavant amb la reversió, des del PPCV plantarem batalla política a Les Corts “, ha afegit.

Bonig també ha indicat que si és presidenta de la Generalitat farà de la Comunitat “un gran clúster sanitari, de reconeixement als professionals sanitaris, de formació i de la col·laboració publicoprivada. Aquest és un model d’èxit que cal exportar “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: