Esports

Bisontes Castelló FSF va aconseguir vèncer en la seva visita a el pavelló Esperança Lag d’Elx

Bisontes Castelló FSF va aconseguir vèncer en la seva visita a el pavelló Esperança Lag d’Elx en una de les pistes més difícils de la competició i va arrencar l’any 2020 just com va acabar el 2019, imposant-se en un derbi autonòmic. Les d’Ana Cabello van tancar la primera volta amb victòria molt treballada sobre el colíder de la Lliga que els upa a la cinquena plaça de la classificació i ja estan a un punt de la quarta posició que dóna accés a la Copa de la Reina.

El partit arrencava a Elx i aviat s’avançaven les il·licitanes per mediació de Naiara amb un llançament des de fora de l’àrea i col·locava el 1-0 amb el qual se li posava costa amunt el partit a les de Castelló. Aviat arribava també l’empat per mediació de la Neus que aprofitava una falta a la frontal de l’àrea i el seu llançament acabava al fons de la porteria després desviar-lo una rival i així pujava el 1-1 a el marcador.

Tots dos equips mostraven un nivell molt alt sobre la pista i les il·licitanes tornaven a avançar-se al marcador per mediació d’Ana Mari, però els castellonencs no baixaven els braços i van començar a estar millor sobre la pista. Rocío aconseguia l’empat amb un llançament des de fora de l’àrea i batia a la portera il·licitana col·locant el 2-2 al marcador.

Un minut més tard, de nou Rocío veia porta en una bona jugada col·lectiva que Rocío rematava de taló creuant la pilota per col·locar el 2-3 en el marcador amb el qual s’arribava a la mitja part.

A la segona part, les il·licitanes sortien pressionant més a les castellonenques i estrenyien a la recerca de l’empat. Empat que arribava per mediació de Mari que marcava el 3-3 i donava ales de nou a l’Joventut d’Elx en el partit.

Les castellonencs buscaven sorprendre a la contra a les il·licitanes que ara arribaven amb més freqüència a l’àrea de Cristina Fuster, i en el minut 33, Cris Sánchez marcava el 3-4 per al Bisontes Castelló FSF culminant una bona jugada que la d’Onda rematava a l’ segon pal.

En el tram final de la trobada les il·licitanes seguien apretant a la recerca d’empatar de nou el partit però els castellonencs es mostraven molt segures en defensa, així com Cristina Fuster estava molt bé sota pals evitant en diverses ocasions l’empat de l’Joventut d’Elx. Els últims minuts les il·licitanes cremaven naus a la recerca de l’empat i sortien amb el joc de cinc però la trobada finalitzava amb el 3-4 favorable a les de Castelló.

FITXA TÈCNICA

JOVENTUT D’ELX: Coke, Aitana, Mari, Paula i Naiara. També van jugar: Sara, Judit, Lucía, Aitana, Raquel, Carolina i Ana Maria.

Bisons CASTELLÓ FSF: Cristina Fuster, Ana Viciano, Carlota, Sara i Rocío. També van jugar: Cris Sánchez, Eli, Nerea i Neus.

GOLS: 1-0 Min. 2 Naiara; 1-1 Min. 3 Neus; 2-1 Min. 14 Ana Maria; 2-2 Min. 17 rosada; 2-3 Min. 18 Rocío; 3-3 Min. 28 Mari; 3-4 Min. 33 Cris Sánchez.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.