Benicarló celebrarà el primer Ple sobre l’Estat de la Ciutat el 9 de novembre

Informació i Foto: http://www.ajuntamentdebenicarlo.org

El pròxim 9 de novembre es portarà a terme per primera vegada un ple extraordinari per a debatre sobre l’estat de la ciutat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és analitzar, des del punt de vista de cada grup municipal, la situació de la ciutat i el funcionament de l’Ajuntament, a més de millorar en matèria de participació i transparència.

Per tal d’analitzar la situació de la ciutat i el funcionament de l’Ajuntament, des del punt de vista de cada grup municipal, el pròxim 9 de novembre a les 21.00 hores es portarà a terme el primer Ple Extraordinari sobre l’Estat de la Ciutat que es desenvoluparà d’acord amb la normativa inclosa en l’article 94 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Com ha declarat l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, «aquesta iniciativa és un dels compromisos irrenunciables que l’equip de govern es va proposar i que portava en el programa electoral». A més, l’alcaldessa ha recordat «l’aposta ferma d’aquest equip de govern en el foment de la participació i la transparència, i aquesta iniciativa n’és una bona mostra».

Pel que fa al funcionament del Ple, el debat començarà amb una exposició inicial de l’alcaldessa i, tot seguit, intervindran els portaveus dels grups municipals del PSPV i de Compromís-ERPV. A continuació, intervindrà el portaveu del grup municipal del PP, seguit del portaveu del grup municipal de C’s. Més tard, respondran els portaveus del PSPV i de Compromís-ERPV. En cas de sol·licitar-ho, els portaveus del grup municipal del PP i de C’s podrien intervenir una segona vegada. En aquest cas, els portaveus dels grups municipals del PSPV i de Compromís-ERPV podrien respondre de nou. Per últim, serà l’alcaldessa qui tancarà el Ple amb una intervenció final.

En tractar-se d’un Ple extraordinari, no hi haurà torn de precs i preguntes ni consultes de la ciutadania.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: