Barrachina: “El PPCV aposta per l’activitat cinegètica com a element més en la prevenció d’incendis”

El PPCV aposta per “l’activitat cinegètica com a element més en la gestió i en la posada en marxa de polítiques per a la prevenció d’incendis”.

Així ho han acordat els representants de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, Lorena Martínez i Román Samper, i l’equip redactor del programa electoral del PPCV a una reunió de treball per escoltar i debatre sobre diferents propostes. Aquesta trobada s’emmarca a les reunions de treball amb diferents selectius socials i econòmics.

El director de campanya del PPCV, Miguel Barrachina ha assegurat que “inclourem en els plans de prevenció d’incendis forestals de les dotze demarcacions actuacions realitzades pel sector cinegètic”.

En aquest sentit, Barrachina ha afirmat que “potenciar l‟activitat cinegètica és una manera més d‟apostar per potenciar el món rural. És fonamental que les nostres muntanyes estan netes i cures perquè no es converteixin en un polvorí amb les conseqüències tan negatives que ens porten, tal com hem estat comprovant aquests darrers anys”.

A més, des del PPCV s’ha proposat al món de la caça que “col·laborin amb la prevenció d’incendis amb tasques tan necessàries com la construcció de basses d’aigua, la neteja i el desbrossament de la muntanya, el manteniment de sendes i camins accessibles, i tot allò que ens permeti tenir un bosc cuidat i protegit i no abandonat com actualment”.

Miguel Barrachina ha assegurat que “pel seu coneixement del territori, tant els nostres bombers, agents mediambientals, forestals i autoritats en la prevenció i extinció d’incendis, comptin amb la col·laboració dels caçadors és sempre convenient”.

En aquest sentit, el director de campanya del PPCCV ha defensat que “la caça ha de ser un valor afegit i un col·laborador màxim en la cura de la forest perquè els perjudicis ideològics, el menyspreu i el maltractament a què estan sent sotmesos no és la millor manera de col·laboració. Tots som importants per lluitar contra els incendis forestals”.

Finalment, Barrachina ha afirmat que “la clau és la convivència sostenible, no la prohibició perquè l’agricultura, la silvicultura, la ramaderia, la caça o l’esport de muntanya són activitats essencials per a la conservació del nostre medi ambient. Vivim envoltats d’un medi ambient digne de valorar, protegir i conservar, però les polítiques del Consell de Ximo Puig, ideades per un ecologisme de saló sectari, hi van en contra”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: